[黃VIU][TVN]背著善宰跑(11) 邊佑錫、金惠奫 主演-最後兩集啦,會唔會再穿?

1001 回覆
17 Like 3 Dislike
好似係幫櫻花scene配音
好似係首播時嘅gathering
太醜樣, 無留底

首播好似依套衫
https://x.com/ECLIPSE_STEAM/status/1794422742722437130

好正, ECLIPSE 6 首歌嘅應援歌詞
BTW, 我最鍾意RUN RUN 應援, 第一集睇率喺場外唱, 好熱血好正~
又真係幾靚
噢,咁無嘢了
邊哥好有安全感真係溫柔體貼成熟年上

呢個係我堅信公主唔會同意而家先嚟營業CP嘅原因
睇返第3集個 timing表白
個陣因為鐵沙掌ship過佢哋一年表示好鄙視自己
好期待salon drip 感覺上可以有答案
好在我都無ship過
快啲星期一啦
我超鍾意「情緒價值」呢個term擺喺佢哋身上非常合切,睇花絮就知道邊仔唔會隨便對公主開無聊嘅玩笑,例如取笑公主身高,講啲笑話令公主尷尬等。佢會對公主尊重溫柔體貼,換言之公主都唔會有鐵砂掌對待邊仔,會溫柔對待邊仔希望佢哋都係彼此合適的人,有一段細水長流的愛情,現實中的happy ending
有冇巴打覺得公主把聲幾好丁
聽落好C伏
聽日就係
其實睇咗樓上條公主同其他男演員互動分別之後可以睇得出公主沉係有道理:
邊哥會陪佢癲 訪問前大笑幾秒先 見澤演鄙視嘅眼神就會明唔係個個陪佢癲
邊哥畀到足夠安全感佢 4.0 重逢個樓梯位其實好危險 睇花絮見到邊哥係有專登走位去配合公主
仲有邊哥勁細心 睇花絮公主撞親少少都問有冇事有冇事
同埋邊哥會去搵公主暖包其實係想確保佢唔會凍親

我支持偷偷地拍拖
結婚公開就可以
係!偶一嗰陣已經咁覺得
畀著第二個做端午我會覺得嘈
感覺佢兩個都經歷好多挫折先有今時今日,情緒都蠻穩定,心態亦好正面,重要係佢哋個vibe都好善良真誠,會take care人情緒嘅人。希望外界給予呢段關係溫暖嘅目光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞