OLED iPad mini 預計 2026 年亮相!!!!!!

42 回覆
4 Like 24 Dislike
到時se出先定mini出先
mini led on9的
其實真係唔使oled
俾120hz 就夠
係真即換 MINI唯一缺點係個MON 完美娛樂機
Mini要咁靚靚撚 都係睇書用姐
要靚要高畫質4k靚色水就大mon睇啦
換oled 其實就係要同pro 系睇齊啦咁
即係又賣貴d

mini 岩用黎打機
120hz 我覺得需要d
睇戲用個咁細個mon 靚左都唔多覺
連登班it 狗不嬲態度都好差
心平氣和傾計嘅好少數
年年都有新design, 但唔代表當年出, 十年後或取消都唔奇

Mini LED 只係先進啲嘅LCD ,改咗個背光技術,唔好俾marketing呃咗。

不得不讚Apple 用蔗渣嘅技術成本做出咗燒味嘅效果 仲賣緊Mini LED對佢地黎講係賺到盡 但對我呢啲隻眼冇乜train過嘅一般人黎講仲係幾驚艷

去Apple Store 拎住部iPad Pro M4拍埋部MacBook Pro度
好認真咁睇都睇唔出分別
Mini LED成本貴過oled
屌那星真係痴撚線 ifanbog食開屎比錢買垃圾都有得吹奏
on9
依家IPAD MINI a15 no gap LCD mon 64GB都 $3999
轉左OLED 我當128GB 照用A15 , 都起碼要5/6千, 邊個去買?
照計就一定上M1以上要行AI, 仲用A系CPU 姐係同最平IPAD無分別,AI 都未必用到

轉OLED 成件事好流
arm 即將取代x86改變世界!!!!!!高通執行長 Amon 喊「PC 產業將重生」!!!!
https://lih.kg/3711147
iPad mini 有齊 m4 oled 120hz 我2萬都買
用落mini最正係個電量,唔好改變個電量,你換乜都無乜所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞