YouTuber Sunny公關災難後暴瘦兼抑鬱 女友Creamy陪伴操肌復出

188 回覆
68 Like 477 Dislike
YouTube頻道arhoTV的Sunny和Creamy在推出NFT引起爭議後,一度面臨公眾形象危機。經過一段時間的沉寂,傳言兩人已經分手。然而,經過一年多的隱退,arhoTV於20日重新出現在大眾視線,並且Sunny和Creamy一同現身在新的影片中。

在「公關災難」之後,arhoTV的Sunny和Creamy一直保持低調,但他們的頻道從未消失。昨天,arhoTV發布了一段新影片,主題是「改變自己」,Sunny分享了他在事件後體重驟降至50公斤,生活陷入低潮的經歷。半年後,他決心透過健身改變自己,通過舉重和跑步,以及一天五餐的飲食計劃來增肌,最終在五個月內成功增重至70.4公斤。

曾想放棄自己

影片中,Sunny坦承曾經想要放棄自己「一了百了」,但最終選擇改變自己,重新開始。在這段超過8分鐘的影片中,他的女友Creamy也有參與,並且一起努力運動。Sunny表示,過去他曾因為他人的評價而感到沮喪,但如果不是這次的事件,他也不會有所改變,並且感謝家人、朋友和支持他的人。他承認自己還不算非常強壯,但他表示「我不會再停滯不前」。

該影片發布半天後,已經獲得了13萬次觀看和1,200條評論,大多數網友對此持正面態度,留言表示鼓勵「睇到喊」、「好開心你地安好」、「加油」等等。
兩嚿垃圾
而家興健身/跑步就可以洗底?
犯咗法嘅人做gym可唔可以洗底?

切勿對號入座
做GYM都好吹奏
Nathan快d去做gym
Creamy姐姐
預埋佳仔
日日無嘢做走去做gym有咩值得吹奏
樓主星期六都要開工幫兩個仆街洗白,人工高唔高呀?有冇幫手呃錢呀喂
覺唔覺靠「做運動」洗底E招好能屈機?
https://lih.kg/3702468
勁多打手
唔好俾啲騙子出返嚟啦好嗎
呃鳩人錢,然後俾人揭發就想一了百了?
係 大把女都係咁
連登第一YouTuber 終於都返黎
做gym有咩好吹奏?
247日日大把人操野啦,又如何
sunny 哥哥加油
連登仔反得你,你一定會再紅
始終都係黃色經濟圈嘅領頭人物,希望Sunny哥哥復出,繼續振興黃色經濟圈
rock哥示範俾你睇, 可以, 而且仲可以低谷反彈, 好過以前
只要你轉形象, 換跑道, 將人格換埋, 就可以當無事發生
問rock哥
Sunny哥哥走得太前
係依家就算大大聲話自己就係用淘寶貨吹咩 應該都冇事
FYY 都係差不多
想洗MK底去做運動
洋腸巴打、你前日先出懶人包,今日想條仆街復出?飲大左?
收左幾多錢做打手呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞