(大批歌迷)大公報:內地歌手燃爆中環海濱 聚集大批歌迷

249 回覆
10 Like 333 Dislike
樓上有班濕九仔識喎
都係想做話題,話俾班傻閪fans同廣告商知自己紅到開世巡,繼續支持怇地
但入座率同入場觀眾係咩人又提都唔提
唔撚識
撚爆?識佢條撚麼
唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識唔撚識
點解唔返鳩大陸開?
華晨宇香港演唱會2024︱教育界議員朱國強訪露,文體旅局早前在他的安排下與中國內地歌手華晨宇「花花」的團隊會面,藉此帶動盛事經濟,並同時促進本港的旅遊收益,期望可以吸引6萬名旅客參與。朱國強續透露華晨宇將在5月來港舉辦【2024火星演唱會】,即睇以下詳情啦!

講返點解會有呢個演唱會,本來就唔係for 香港睇
說好的中華民族呢
who
https://youtu.be/51oNJYAn1p8?si=iU6WPJ8Q9pv5azav

建議大家欣賞下
佢嘅。。。叫喊
條友香港都冇人識
做乜黎香港開
跟住班大陸fans 又要山長水遠走落黎
有乜為
上面有人講左

藉此帶動盛事經濟,並同時促進本港的旅遊收益,期望可以吸引6萬名旅客參與。
我睇一次韓綜,有個韓國明星有幾百萬ig followers, 然後班大陸人話我地邊個有成千萬微博。
然後有一兩個清醒嘅就話,呢一千萬都唔知有幾多係鬼account, 而且人地嗰個韓國明星有好多外國followers
大陸人嚟香港睇大陸歌手
Who is 華晨宇
因為喺香港開演唱會仍然係一件事
Mirror 已經衝出國際紅都去美國
希望黑雨
微博可以直接買fans數
所以好多大陸 唔出名既藝人, 都有幾千萬fans

呢個大陸藝人 又話自己有幾千萬fans, 果個又話自己幾千萬fans
全部大陸藝人微博fans數 加埋已經超過地球70億人口

仲有果件 loong9 奧利 微博都有600萬fans
結果上次香港搞見面會只係賣出200張門票, 搞到取消
公道講
班頂流真係大把粉 你見EXO班人個個爭住做259返黎搵錢就知
只係D錢唔易賺 估唔到吳亦凡都比人賣左
條友用嚟打飛機
甩皮甩骨咁
乜撚野叫259

唔熟你地大陸既用語
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞