OKX HK 撤回 VASP 牌照申請

34 回覆
14 Like 0 Dislike
親愛的香港用戶,

我們經仔細考慮業務發展前景後,決定撤回OKX HK 的牌照申請。

自2024年5月31日(星期五)起,OKX將依法規要求停止為香港用戶提供中心化虛擬資產交易服務。有關安排不影響提幣服務,用戶無需擔心資金安全。在5月31日後,OKX將只支援香港用戶提幣。

OKX Web3(自託管錢包)產品服務不受影響,仍將繼續為香港用戶提供服務。

請注意:

1. 請勿在2024年5月31日後向您的OKX帳戶存入任何資金。 2024年5月31日之後存入的資金可能不會自動到帳。如遇有關情況,請聯絡 service@okx.com。

2. 任何在香港時間2024年5月31日23:59:59之前未成交的訂單交易將會被自動取消,餘額將存入您的OKX帳戶。

3. 由即日起至香港時間2024年8月31日23:59:59("截止日期") ,您可以將OKX 帳戶中的資產提取至您的自託管錢包或其他第三方平台帳戶。 在截止日期前,您帳戶內的資產將安全地保存在您的OKX帳戶中。

4. 截止日期後,您將無法直接從您的OKX帳戶提取資產。截止日期後您OKX帳戶內的任何剩餘資產將被視為未被認領的資產,而我們將根據OKX服務條款進行處理。

如有任何疑問,請聯絡 service@okx.com。

https://hk.okx.com/zh-hant/help/withdrawal-of-okx-hks-vasp-license-application
即係點?唔比交易?
JPEX同級
哈, 上個星期先同一個騙徒傾咗三日whatsapp。 第三日終於露出真面目,喺介紹我去okx開戶口,話教我做時間價差交易
拎到錢當你贏
on9
JPEX 係佢攞哂用戶存款走人,OKX 係香港證監迫佢收皮,佢預早通知你拎錢走人
幣安話唔定係一早知港共根本唔諗住批國際知名交易所牌,索性唔申請
個牌又難搞 個value又唔大
索性唔搞好過啦
搞web3 搞到頭幾大交易所全部係香港用唔到
香港好野
我玩telegram個隻ton okx有 宜家唔比用都唔知轉去咩交易所好 好撚煩
唉 香港仲有邊間大舖入到金?
轉返去telegram個wallet囉
都得既 隻ton我宜家係tonkeeper個錢包到,遲d射曬去tg個wallet到再轉usdt射去幣安到出金。。。射黎射去先出到金,原本係okx全部搞曬,同埋okx都安全,叫我再申請第二d交易所唔係好信
(如果你拎到)
佢子賬戶幾好用 又少1間
okx呢間野係有少少問題,我勤你地有錢就拿拿聲提走曬佢,telegram隻ton 本身官方app tonkeeper 買幣都有okx係到 宜家已經取消左 無左okx個icon 鬼鬼地

唔申請先係贏家 繼續做香港老散生意
其他個啲on99 禁晒 益幣安
Tonkeeper係咩幣圈指標來
咁咪射返去okx web3 wallet
我本身都頭痕緊 成手sui
呢加唔諗咁多了 到時實有方法出金
就算去左Web3 應該都係射去其他交易所出金..
咁otc都未汁 我本身都頭痕緊 諗住放哂佢算
但等左3年 冇可能呢加因為咁賺少左
典形兒登仔
對於自己唔識嘅野就一味跟風講左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞