毒撚出街食個飯都要畀人

18 回覆
14 Like 3 Dislike
落街食個譚仔三哥,坐咗去最角落一張長台度食啦,反正張枱又冇人。之後有個港女坐咗係另一邊,咁佢又幾好禮貌問我有冇人先坐:
o o o o o
o o o👩🏻

咁我作為一個毒撚有女會坐埋一枱已經覺得好奇怪,間譚仔又冇咩人,我個位就係最靠牆角嘅,可能條女又係貪靠牆會靜啲啦😂但係點知後尾佢條仔過咗嚟坐,仲要同條仔細細聲咁講「隔離個男仔好似有啲怪怪地」
屌你老母
又蝦毒撚
條女係我,佢今晚扑野又講起你
小妹冇講過囉
死毒撚 有幻聽就及早求醫啦
唔係遲下又多單斬人案
西女人
咁你真係臭臭地呀麻
係咪警訊 想睇返有冇link
佢哋明明傾緊返工啲嘢,跟住個港女就挨身哄埋坐喺對面嘅條仔耳邊講,我點會睇唔到呀
巴打 我明白你
你同佢講,唔好恃住自己有幾分姿色就玩毒撚
今日遇到嘅事同樓主差唔多

事源,今日小妹夜晚去咗銅鑼灣食譚仔三哥,入到去嘅時候已經見冇乜位,就揀咗張近角落頭嘅長枱坐低,遠處見到有條油頭毒撚已經驚驚地,但係諗住男朋友陣間都會過嚟唔驚啦,點知隔咗一陣佢係咁望住我,果吓已經好驚,即刻同男朋友講對面條友好似怪怪地,佢話嗱嗱趣食完快啲走

想講條毒撚真係好撚恐怖,一路食緊米線一路望住我,今日着咗低胸少少啫就係咁望

最後想講句:抵你一世都溝唔到女啦,死毒撚!!
有晚我响夜茶檔食點心,同枱有條唔知係90後定00後定10後咁嘅嘢,坐低就嗌籠鮮竹卷,點知呀姐攞到埋嚟佢先話要剪,我心諗食鮮竹卷都要剪?你有吞嚥困難定係啱啱箍完牙?

個呀姐聽到即著,高八度聲線話“你嗌果陣好講啦!嗌果陣又唔講!拎到埋嚟先話要剪!”

其實食鮮竹卷都要剪真係人人都想打佢兩巴,我完全明白呀姐嘅心情,心諗而家呢代人真係垃圾嚟。條友聲都唔敢聲眼濕濕dup低個死人頭食佢嘅鮮竹卷。好聽就話佢知衰,難聽其實叫自我。

未完,條友食食下食到口水鼻涕都流出嚟,竟然開聲問呀姐攞紙巾,呀姐好有禮貌咁拎包Tempo俾佢講3蚊包,正想拎起佢張單寫+3嘅時候,條友好大反應問有無一卷卷果啲?呀姐又著多次,再用高八度聲線話“有,廁所有卷,你入去摵啦!抿屎果卷呀!”

呢個時候條友眼濕濕喊第二次,呢次可能真係知醜,無入廁所摵廁紙抹嘴,繼續眼濕濕dup低個死人頭食佢嘅鮮竹卷,我心諗而家呢代人真係垃圾都不如。

仲未完,食到尾聲果陣呀姐發現佢包菊花茶未寫落單,就拎起佢張單想寫返。點知條友又好大反應咁話包菊花茶係我自己帶嚟㗎,可憐嘅樓面呀姐又著多次,高八度聲線話寫明唔俾帶嘢飲入嚟㗎嘛!人人係咁點計數呀!仲使做生意嘅!

呢個時候條友喊第三次,我就忍笑忍得好辛苦咁食呢餐飯,心諗生著件咁嘅嘢真係送去保良局無咁嬲。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞