點樣先可以入到港大法律系,做何君堯律師嘅接班人?

13 回覆
0 Like 7 Dislike
利申:Form 1
Aim law 或者 glaw
唔直接問佢?佢呢期都唔出嚟講嘢,執葉唔易㗎!
生仔當如劉馬車
真係好想繼承何君堯律師咁,同班港獨份子鬥智鬥勇
仲有咩?
想通了,即將要和社會接軌,
就職後要拼盡全力 賺錢,拿取權力。
會首先經 香港公開大學BBA(C&G) FT. 進場,先拿Degree。
然後一邊工作一邊拿Master,以最快速度上位。
成功KO第一捅金後,我才能繼續實現夢想,理想。
(搞樂團,養孩子,父母,去幫有需要的人)
4年 Business Law, 將來就可以用法律監管公司各個部門。
又要負責幫公司和 港交所,稅務局聯繫。
更加可以有能力為公司制定未來政策。
表現好的話可以入董事會。
簡直是公司主力核心。
我迫不及待好想玩玩了
要知道你同我身邊都潛伏咗好多睡在身旁的港獨份子,佢哋可以依家平常咁生活工作、結婚生子,時機一旦成熟就又出嚟做反中亂港嘅勾當,呢啲人就係對國家安全最大嘅威脅
何君堯律師係祖國既中國政法大學畢業既
而且港大只係中國香港彈丸之地既大學
點及得上祖國大好河山 資源充沛 人才濟濟既大學
band1仔就努力考中國政法大學 爭取做埋黨員 學好馬列主義
樓主加油
Ching嘅連登id
搵小紅書中介比60萬?
直接過俾何妖
而家先發現我打錯字
form1仔

id呢d可以睇住黎註冊既 本身想搶#666666
不過無太關注到 所以miss咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞