(沒有一個是無辜) 撐人渣劉細良既kol最新名單

59 回覆
28 Like 30 Dislike
收嗲啦屌都唔撚知你係度做乜鳩,而家樓主邊句錯呀?你以為個個好似你呢啲公屁垃圾中二癌明知有問題都盲撐咩?躝啦廢物

留意層主立場

分化被捕同無被捕嘅抗爭者
https://lih.kg/kFkFJT

嘲諷被捕抗爭者
https://lih.kg/BQoboFX

你唔好撚附和條撚樣啦 社運嗰期條撚樣涼住冷氣話香港人要死得夠慘情呀,你以為佢真係黃咩條咸魚公屋仔本身nothing to lose咪係咁推人去死撐Viu嗰啲佢唔屌架,啲人課俾中聯通都唔撚理架,條柒頭上連登屈完毛射完抹埋以為自己好撚威最撚廢係呢隻
廢物真係廢物,今日玩左念力未柒頭推人去死以為自己好撚有sense,fucking bum.冷氣軍師一個
屌你廢撚到要負評你放心喎,而家你條柒頭冇哂credit可言架喇,夜少少隊你俾國安送你入去先
而家有兩個負皮啦傻仔
我另外負皮咗你幾個回覆 快啲躝出去搵完覆返我
最撚戇鳩就燒生,
當正自己大佬咁款叫人停手
呢班食人血饅頭仆街早d死啦
蕭生苦心相勸老徐為黃圈大局著想
有無巴打知道以下KOL立場?
1. 趙博
2. 亨利
3. 啤梨林匡正
4. 神駒
5. 升旗易
On9你真係以為我在乎你地玩廢物負唔負評?痴撚線社會垃圾地底泥以為自己有價值?躝啦冷氣軍師,你老母見你咁撚失敗喊緊呀
趙博係覺得良錯
亨利唔洗講 佢反良反左好多年
啤梨唔知,林匡正都係覺得良錯
4同5兩個垃圾睇都費事睇
點會冇鮑偉聰,上次賣樓事件夾硬話網民仇富

仲有黃世柒
佢話陳橋叔監守自盜,偷南華早報啲相應該一早拉鳩佢

又話陳橋係熱狗
佢最近嗰單仲癲,佢公開同所有kol講大家都呃過錢邊個再講就爆邊個
係喎,仲有黃世7條撚樣都係撐良
多謝提醒
唔怪得徐少驊條撚樣嚇到瀨哂屎,即刻道歉+封口
分化不能停的,樓主努力加油!
未去到人渣唧,有話撐佢咩?
廢土都話佢係慣犯
好撚耐冇聲燒山,佢真係咁講?咪即係直接講比大家聽唔再反細良(大壞)嘅kol都呃過人錢,咁唔講又有乜分別?
最撚戇鳩就燒生,
當正自己大佬咁款叫人停手
呢班食人血饅頭仆街早d死啦
佢最近嗰單仲癲,佢公開同所有kol講大家都呃過錢邊個再講就爆邊個
好撚耐冇燒山,佢真係咁講?咪即係直接講比大家聽唔再反細良(大壞)嘅kol都呃過人錢,咁唔講又有乜分別?
元宇宙係邊個仆街搞出嚟
徐少驊有無廢D? 同廢土鬥廢?

請問各位....有幾個頻道其實連陳橋離世開始已經無講..係佢地有先見之明唔講得定係覺得單嘢太細呢?
呢兩日俾馮恩惠插完唔同節目借d意抽水
一般黎講 睇世柒嗰啲我地叫做too far gone智商負數先會信世柒,椰子巴都俾世柒屈毛你諗下
中共都係 習無完美 要體諒下 所以唔好反共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞