hi淡友 (2119)

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
所以我先開始狙拮佢
應該講笑姐...
肯定唔係,你見佢平時講野既tone 邊度似識講笑
升返哂
連登幻想指數?
琴日夜期最高抽到上高水70點
結果咪又係跌
驚閪
上面又發生咩事
先唔好講佢套system準唔準
呢個諗法都真係幾癲仲要佢係真心既
無,cel 乙己又出黎post 路紙咪抽下水
以前嗰套就係用曾氏通道做基礎,個channel分開13格,1-3好似係弱,4-5中性偏弱,6-8中性,9-10中性偏強,11+13就強

如果升穿1-3企穩4-5就叫做開始脫離咗弱勢,可以買。算穿10去到11-13就叫強,頂住13去就可以揸,回就食糊,類似咁上下

不過佢𠵱家呢套變成點就唔知
拉上去見到成串字唔想追
一開頭用曾氏做基礎嗰陣其實還好,用嚟估下range再執生。只不過後來走火入魔唔知加左幾多condition 同variables,無再留意佢做乜了。之後就開始被狙擊大會
我記得佢有排好似用python
好似係有好心人幫佢寫左
但係應該係based on 唔知幾多個version 之前既excel
之後因為excel 不停錯,所以佢自己再「改良」個excel,而佢又唔識python 所以無改到個python
佢on9在唔識分因果關係...
佢先用歷史數據去制定啲指標出來, 然後用呢套指標用歷史數據back test然後話套指標掂...
我走嗰陣佢仲係用曾氏通道,之後隔一排返嚟變咗python,𠵱家又變返excel,同以前嗰套都唔同咗,淨係見到有regression,唔知係咪玩計量
當你發現佢堆數同個市場數值走勢關連系數接近零時, 你就唔再會想睇佢堆鬼妹密碼...
睇佢堆密碼不如睇返牙挽啲紅大粗
記得嗰陣係涼茶走人嘅鬼圖大戰佢嘅excel,我印象中我走嗰陣佢excel好似仲係幾準,撐佢嘅多過反佢嘅
循環論證
紅大粗甚至可以攞去做反向指標
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞