葉士域治4倍人工挽留 BBC:麥堅拿拒新約

17 回覆
5 Like 0 Dislike
葉士域治4倍人工挽留 BBC:麥堅拿拒新約

由於車路士和白禮頓的興趣,帶領葉士域治升上英超的領隊麥堅拿或拒絕續約。38歲的麥堅拿(Kieran McKenna)成為車路士、白禮頓的新帥候選人,盛傳葉士域治為了說服他留隊,本周將展開會談,提供一份新合約,年薪由120萬鎊勁升至500萬鎊。

英國BBC報道,麥堅拿領軍升班後雄心勃勃,渴望在職業生涯中邁出下一步,與副手佩特都認為是時候離開葉士域治。麥堅拿的合約到2027年才到期,任何球會要搶兩人都需要支付至少400萬鎊的補償金。

除了車路士、白禮頓之外,如果曼聯決定辭退坦夏,也會視麥堅拿為新帥人選之一。麥堅拿不僅從小是紅魔粉絲,而且曾在前任領隊摩連奴、蘇斯克查麾下擔任助教,直至2021年12月過檔葉士域治坐正。

英冠仔都咁串
依家唔串啲等人搶佢
唔通等開鑼比人屌打咩
教車丫麻,知喇
教車拎幾錢人工?
連 KOMPANY 呢D英冠仔都可以教拜仁
英甲仔教BIG 6 係精神既
重點係肥雞餐
-6一兩季就俾人當神咁拜
紅魔DNA又回家
肥雞餐。。好似唔係咁嘅意思
洗鬼理幾錢人工
教一季之後比人炒魷淨係食解約金都食到嘔
車仔簽邊個教練都一樣,最緊要聽車仔金主話
做咩要挽留BBC
葉士域治邊個人叫BBC?
教車個餐
最少叫600萬一年啦
go mu la diu
BREAKING: Man Utd have held talks with representatives of Ipswich manager Kieran McKenna 🔴👔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞