假學歷報碩士 內地中介爆造假招數 看準香港漏洞偽造海外學歷

222 回覆
275 Like 6 Dislike
咁點解唔直去美國讀master一步到位? 大把濕鳩學店乜人都收
搵錢係一件事,但係做好查核既本份,維持校譽收生水平又係另一件事;

如果你爲左搵錢,其他乜都唔理既,咁請你唔好辦學喇,實實際際去商界啦
好有錢個啲可能會
同埋貪香港進可攻退可守
頭幾年未適應返鄉下都係幾個鐘車
仲有讀到書個啲nds
收外國master offer唔係野雞嚟
真係講得出名名牌大學
始終有xgu張cert墊一墊

唔知強國啲二線大學有冇咁多野收
你覺得一百萬好多姐
人地碎銀來
中國研究
Hku no. 1
放心肯定無查
唔怪之得讀degree果陣比佢哋屌打 上到master就輕鬆屌打番轉頭
個個都睇㗎啦 有邊個唔想讀好學校

調轉嚟講 有邊間學校唔想爬高D

你係校長你都想做三大啦

如果唔係D富豪仔女洗咩清華,MIT,港大?

個圈子係咁運作

正如LV 同紅白藍都係袋 點解個個都想要LV 身分象徵嚟

李嘉誠早年都係買PP (百達翡麗)錶
其實會唔會唔止xgu係咁?
唔怪之得以前讀master果陣d大陸人咁撚廢
當年bachelor晚nds係勁到痴線
點知master果班好似弱智咁
會變翻版monica kwong 淘空間公司走佬
睇同好睇重係兩樣野黎
成績咁差都有人請 , 應該 香港中資公司唔介意呢啲大陸人?定個個有關係就請

中国大陸份工個個爭崩頭
一等大學唔做vetting
70萬買個學歴都幾平
成班專才用假學歷落黎教師醫護逗高人工
應該仲有一條龍,保畢業
容易又平過係大陸直出外國
「保錄取」入香港大學要價人民幣70萬元;中大要人民幣60萬元;城大則要50萬元。

吾城新三大
即係咁多年來D學生可能好多都係假野
就算lingU正式入學,你想有幾logic
香港做白手套玩埋學術界 講緊百大排名 如果再跳去海外讀 做野真係臭哂個朵 之前英國移民仲有特別通道比三大…
即係有人貪污啦
你望下大學班管理層 港大都成班 喂威喂 有冇袋心照喇 公堂買車小意思
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞