有冇人完全唔明自己點解會有男/女朋友?

22 回覆
3 Like 11 Dislike
正常樣 矮
智力正常
家底一般
對佢又唔係特別好 花都冇送過
冇乜上進心 返緊份30k既hea工
另一半搵錢又多過我 外觀好過我 同我一齊之前都唔少人追
唔洗講咩帽事 因為以佢條件直接飛左我其實仲簡單
仲有:
份人悶 冇乜情趣
連節日都係另一半book枱食飯
都玩夠了
埋單在粵語為「結賬」的意思,意同「冚數」,本為香港飲食業術語,後來流傳至海外華人社區,再傳入中國大陸和台灣,而於操現代標準漢語的社群中則訛為買單,原因是粵語的「埋」與官話的「買」發音十分接近。
食住你抱呢個心理,唔會搞3搞4
簡簡單單咁過,唔想再受到傷害掛
不過記住 女人養唔熟 ,到佢過慣咗呢種安穩嘅生活,又會閪痕想證明吓自己嘅魅力
運氣
我拍拖次數同body count都多過佢
要夾硬講埋單都係佢埋我單
女性的body count要乘以5
乘左5先同我差唔多
你眼中佢好正好好啫 可能其他人唔覺咁高質 所以佢無更好選擇 當你有能力識更加好 就覺得佢無咁高質
聽落去你都幾好意思
如果是女朋友的body count 更要乘以10
有啲人追過嘅女都係講錢,講條件,就話個世界係咁嫁
有啲人遇到正常人,諗嘢唔係唔講錢,係基本條件夠就講吓性格夾唔夾,相處舒唔舒服
總有人話,我生活好幸福,亦總其他人話唔信生活可以幸福,除非我有十億,意見嚟嘅姐
仲未計啲激進言論,好多時係假,成日唔記得轉ac反駁返自己
大神點樣先溝到女
可能係16.5cm巨龍
暫時好似得你一個正常回覆
無幻想啦
你根本就係單身狗
你都幾撚好笑
標題就話唔明
呢個回覆你就話正常
咁你係明定唔明?
你想表達D乜?
大把人岸狗狗生勾勾
搵唔夠20k 有女友
已經探索夠了這個世界,現在想安定下來了
正常樣 正常高度
智力正常
家底一般
對佢又唔係特別好 花都冇送過
冇乜上進心 返緊份15k既hea工
另一半搵錢又多過我 外觀好過我 同我一齊之前都唔少人追
唔洗講咩帽事 因為以佢條件直接飛左我其實仲簡單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞