有冇人仲用緊HKTVmall

198 回覆
19 Like 164 Dislike
咁講,佢呢個價錢同百佳惠康d菜就差唔多
有冇用過架你,貴一倍就無生意啦
黎緊惠康加盟foodpanda
買原箱、米、油 有新選擇

Hktvmall送貨可以好閪
有 d 難搵 d 既野咪用
上次買左堆幾合一屌鼻快測看門口
真,本來都幫襯唔少

突然未夠期新改我vip

之後就無幫襯過

D野有得淘就淘,無就超巿app好多時平過佢

日本水貨就直接買再轉運,量一多就抵
做咗4年幾hktvmall派貨司機,已離職。
你問我盡答。
最近又堆左十零件垃圾落最愛 儲多幾件又可以落單
最近先試
買急凍肉
都ok
屋企用緊,HKTVMALL可以選時間,星期六日都得...
幾舊水免運.買米買汽水都夠...

係開始覺得唔平.惠康拍foodpanda,如果好既會轉會.
WIKI做生意咁勁,都當自己壟斷左香港生意?
我諗大部分人仲係痴屋企住呀食呀,唔明白一個平台買到唔同種類嘅野係幾咁方便
街市即日餸真心好用。自己去街市買唔係唔得,不過計埋來回車費、時間,真係搵佢買好過自己去。 買得唔靚仲可以叫佢回水
點解唔做?
只會買printer墨
夠200蚊OK攞
以前成日以為連登嘅人係看透世事嘅高人
而家先發現大部份都係打飛機妄想fg50k
實際個個都係痴屋企,連自己都未識照顧自己既家庭寄生蟲
知唔知自己間公司其實有人賣假貨
買嘢飲寧願俾貴啲買hktvmall
買樽裝水 hktvmall買12枝1.5公升維他除開$4.95
惠康最平果塊m字頭都要5.5一枝
倉佬想早收工
我個區星期日會準時啲
自己住,有得揀星期六日真係唔錯
星期5 vip 95折, 信用卡網購8%回贈, 差唔多88折
唔平但好多同超市都同價 計埋折 送埋上屋企算係咁
嬰兒優惠展
以前hktv平
每次幾箱幾箱奶粉尿片送屋企
佢呢幾年每年我都幫襯咗佢過二三萬蚊生意

依家佢加曬價
我去萬寧 pns買好過
一蚊都冇畀佢賺過
揸旗嗰個依家唔知食懵咗定係點
以前佢網購服務最好 平手或者貴少少都可以畀佢賺
依家間間都有網購
呢個情況下產品相同
一定係邊間平買邊間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞