科大教授馬諾宏:做工程師的意義就是 令人類有更舒適的環境居住、改善現狀

42 回覆
5 Like 50 Dislike
可惜其他人更舒適 就自己唔舒適
冇錢冇女
工程師肩負著設計建築內部各種系統的重任,這些系統包括電力、供水、暖通空調和消防等。您的工作不僅僅是確保這些系統的正常運行,更是保障建築使用者的安全和舒適。

每當工程師設計出一個高效節能的系統,就為地球的可持續發展做出了一份貢獻;每當工程師解決了一個複雜的技術難題,就展示了人類智慧的無限潛能。

每一個成功的工程項目,每一個被解決的難題,都是工程師專業能力和不懈努力的見證。為創造更加美好、安全和可持續的生活環境而奮鬥。

工程師的工作,不僅僅是一份職業,更是一份改變世界的使命。
要檢查同更換螺絲?
好似有單空難斷左粒螺絲個引擎甩咗死咗二百幾個人
不過Robin 都幾撚型
同埋成日係gym 赤裸行黎行去
同父母住公屋 正常d嘅樓都租唔起
如果一租即刻月月清

親朋好友話勁 又master又專業人士
叫靠自己買左樓結婚嘅東大醫護表弟跟自己學野

問幾時結婚買樓根本唔敢答
係要捱下
十分正常 諗下就好啦

繼續ot幫對對新人起樓
起多20支樓 到你3x尾

就可能買到人生第一間屋 好勵志
靠自己差唔多啦
已經好勁
可惜都係冇女 冇女講咩都冇用
換下公司 Speed Dating 義工 船P識下人
details
屌你自己落LG4揾佢啦
佢有冇料到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞