[懸賞3萬港幣] 搵勇士幫我追討番無良地產經紀回傭!

64 回覆
75 Like 27 Dislike
買一手樓俾無良地產經紀呃~~~~~
一手佣金HK$150000幾,買果陣個經紀係咁俾我簽野,話簽完先傾回傭。。。!
我一時天真咁信左佢!結果AA🐶就當然係唔認啦,搵個上司傾都一9樣
AA狗資料如下:
(1)Kelvin Fan 范文濤 : E066481, 將軍澳 - 蔚藍灣畔分行
(2)Damon Tong 唐財文 : E401802, 將軍澳 - 將軍澳發展商新樓專組
(3)Mike Lee 李思萬 : E474692, 將軍澳 - 將軍澳發展商新樓專組 (9)
依家剛成交,仲有時間可以簽番回傭紙㗎,但我份人唔夠強勢,自己追討唔番
所以,依家係連登誠徵一名有志之士,懸賞HK$30000!(好多人一個月嘅人工啊,我唔小器㗎,大家加油!)
做個正義勇士,幫我追班無良經紀攞番屬於我嘅野!!!
樓係發展商起,錢係我出,班AA狗咩貢獻都冇,憑咩淨袋十幾萬佣金!
政府都應該好好審視下,地產經紀呢個行業嘅規管問題,國際金融中心竟然有啲咁無用,腐敗又猖獗嘅行業,蠶食市民嘅權益,似入無人之境!
都希望東張西望等熱話節目編輯在此回覆,共同參與討論~
算吧啦, 追唔返架喇

希望你發大件事, 睇下政府會唔會規管啦, 起碼將來幫到人
淨係知你犯咗起底法
幫你追完回佣
我又要搵人追你果3萬

咁我賺咩
全部資料係佢公司網站公開左㗎,香港置業,邊個都睇到嘅
一齊去簽回佣紙,即場轉數,勇士加油
簽完唔代表會收到錢 師兄太年輕
真?
點解咁離譜嘅,無王管左咁多年,政府咩都做唔到啊
香港好多嘢無王管, 回佣俾人屌咗好耐, 癲到回廿幾三十%都夠膽死

政府擺明默許咁做, 唔想樓價跌得太急掛

唔出事唔爆大鑊, 政府睬你都傻
師兄可以搵胡說,黑米,東張試下幫唔幫到手
撻訂 佢無佣
一拍兩散撻訂
過幾個月買再平d
簽完臨約先黎嘈,宜家你無仇報架啦

點追到
邊個盤?半山捌號?
搵幾多個勇士先?10個先夠勢做野,但又到筆錢唔夠分
推一下,追返幾多就幾多
十幾萬當買教訓啦
成日都講買一手要傾晒回佣先
都仲有人中伏真係無野好講
多謝晒樓主
班AA隨時買樓都按得少過你
簽完就唔會傾回佣
介紹你搵收數佬,有對話record就可以,仲可以夾佢即時比左錢你先,咁當然係夾佢去財務公司借錢俾咗你先啦
報東張
無讀書
幫我追埋36萬
唔好玩啦,跟本回佣就唔合法,果啲叫比錢你買傢俬,仲話規管問題,佢規管你就更加冇得回佢收足佣啦,有啲發展商會講明回佣寫落份約到,你又唔揀果啲買,而且發展商有人幫佢做生意,錢都係要比,只係比邊個姐,跟本冇得搞,三方都係佢嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞