29歲港姐冠軍馮盈盈《流行都市》扮斯文積極洗底 慘被林秀怡窒爆極尷尬

262 回覆
207 Like 42 Dislike
衣行無得選擇
你唔拋個身出嚟做憑咩俾機會你
真 佢兩個一齊去開talk show 做司儀 應該好正
反差太大就變假, 冇人會信, 斯文優雅唔啱佢, 爽朗傻大姐會好啲, 但隨住年紀大就講嘢可以成熟啲, 唔好咩都講, 但唔代表要做到咁假
你呀!屌你老母 我叫你奶你奶啦,我幾時講過用假狗呀? 戴套啦!笠實! 屌你老母 你要入你就發定個訊號話人聽先得嫁!入嚟啦! 一嘢插到底做1212!1212條Jer呀!幾時郁到隻手呀? 推啦係到推!好!禁下豆豆啦!屌你老尾!捉住我屎忽做乜Q嘢啫?!插入啲!推啦!隻手捽豆啦!個隻西手識唔識做嫁!屌你老母!小兒麻痺嫁你?! 抬起隻手!抆條撚出嚟!碌柒啦你咁!嗌你抆出嚟都未抆到!講四五句都未郁!換Pose啦!又開追悼會嫁啦!屌你咁樣推車唔行點得嫁姐?! 抽出嚟!碌柒呀你!ED節奏感咁樣死得啦!唉~!
夾硬咬字咬到勁清楚
"女性"
知唔知咩叫矯枉過正
得林曉華同莊子旋有港女味唔係mk味
林曉華
邊撚個係林曉華
講野咁古怪 扮得好怪
個反差好有喜感
莊子旋係福建幫就緊係冇mk味喇
應該知把聲好高音 呢加講野要特登壓低d
拍得住好假既肥仔
笑到仆街 好似金剛笑鳩農夫講偷食咁
佢應該有情緒病,放假抖吓啦fyy
佢係有情緒問題,同佢應該唔放得假,個人無focus 會更衰。所以佢死讀書去麻醉自己。
好撚慘
佢自己攞嚟,做癲雞唔係無後果嘅。
根本佢本身性格就係咁,去到要否定自己,咁不如快D 跳樓死算啦,自己係咩人咪咩人,入唔到豪門咪正正經經做雞囉
咁而家tvb 姐仔係嫁唔到架啦
屌搞乜呀,唔知仲以為係整蠱節目佢全程cos緊邊個吋緊邊個,又假又唔自然
fyy同陳曉華真係㩒住下面3個喺地下
真心擔心佢會有精神病
食得咁偏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞