67歲 王祖藍 舅父 再度做爸爸 稱老來得子是福氣

8 回覆
2 Like 2 Dislike
葉問徒孫兼王祖藍舅父冼國林(5月20日)在社交平台宣布再度做爸爸,他大晒一家三口的合照,並說:「多謝上天對我夫婦嘅眷顧!」

現年67歲的冼國林稱老來得子是一種福:「老來得子或者老牛食嫩草,一般人嚟講可能是貶詞。但我卻認為是一種福氣,我並非大富人家,同我太太都經歷過好多挫折,但今日我哋有個幸福家庭,繼女兒回到身邊之後,太太又好辛苦咁為我誕下一個可愛嘅仔仔。太太身型細小卻誕下8.5磅(3.83kg)的巨B,難怪她經常覺得周身骨痛腳痛。在此我要講一聲『太太辛苦您了』。 我總共有三個仔,榮邦、潤邦和小灝邦,我希望他們對國家有貢獻,唔需要做大人物,只要做一個好人就得喇,多謝上天對我夫婦嘅眷顧,亦多謝一直以嚟支持我的所有人。」

應該不是別人幹的
呢兩日啲新聞令我好想問到底六七十歲既肉體啲女係點食得落,真係熄左燈就乜都得咩
睇返 雙方 質素啫

六十幾歲嘅型佬 點會想食四十幾歲嘅大媽
有錢嘅話肥矮毒都得啦

冼國林咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞