[NBA][Wemby ROTY] 23-24 斑馬刺圍爐專區 8

68 回覆
1 Like 0 Dislike
最主要係會傷害到爆發力,對於佢以後嘅切入好大影響… 首輪未就可以 #4 #8 有太多可以代替嘅人選 唔會咁樣賭 除非Trade down
今年細年好難有人同你trade up 如果有頭2 pick都有數講
真心sad 如果唔係傷可能top 3 pick黎
應該都會有既…今年我自己認為嘅階級
A: Sarr /ZR
B: 3-20
C: 20-45
D: 45~
所以應該會有啲球隊想升一個級別
如果4+8換到1or2就唔錯
刺要同鷹換1 基本鷹一定要個4 + 野
好大機會想收番未來自家Pick 因為都幾肯定知自己之前柒左俾太多
換2 ZR 可能比較好 起碼應該唔會有老鷹咁大咬
https://x.com/firsttake/status/1798722900096389426?s=46

隔離湖人正瘋狂追求Dan Hurley做新任教練
等唔到波波退休,馬刺可能被人截糊了
好希望湖狗食檸檬
留名
真 巫師傳咗好耐想要Clingan #4 + Pick/ Player 啱啱好 好似當年小牛同老鷹換咁樣
我覺得到波波退休 佢可能俾猢人炒左好耐
本身估有機會選topic,但出左體測原來臂展得6‘6到,咁真係可以收返埋啦
Castle + devin Carter都正

反而trade up for Richsher 我個人就唔中意
可能我本身幾鍾意Jones 我覺得如果要選一個正選PG,唔會係今年嘅draftcast因為太多都有各自嘅缺陷… 所以前鋒Zaccharie Risacher/ Tidjane Salaun 感覺這樣子25年嘅選擇就會更加有方向
今年其實都幾多潛力swingman/內線,cody William/buzelis/salaun,但依幾隻養起都至少第3年
白帝好撚勁
今年應該champ
Champ完回家輔助班馬得唔得
唔會啦 都29
之後出年最後一年約
最後一份大約 一定咬死bos要過億
同埋隨時一簽完 就開始多傷
調返轉佢大約4-5年到時34,個陣班馬25-26全盛期要d老將返黎坐陣下,就係時候愛回家啦
最緊要而家市場感覺建隊需要多功能 有明顯缺陷嘅隊伍都好似出晒局 Cody William 如果Fix到投籃感覺會好勁
佢唔止投籃 基本上樣樣都要畀時間執 揀佢嘅話最快都要第三年先有嘢睇 仲未計佢體測動態表現都幾差下
Bos仲有空間咩?
正路係冇 啡譚假期kp 4個人已經180M 已經差唔多超過第二稅線 當然白有鳥權可以無視cap去續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞