COLLAR討論區 (985) 歐國杯宣傳片花絮放送!KKBOX風雲榜將設網上直播!

1001 回覆
24 Like 4 Dislike
好過搲腳趾啦
幫我拎埋
邊個睇
直接問高佬啦
你估我哋好得閒?
錄歌 拍劇 拍mv 出show
幫我拎埋
lm
原來
為配合SLFC嚟緊嘅發展,我哋現招募你你你你你
一齊為芯駖💕💕做更多不同應援
一齊變強大雞湯仔sss🐥🐥🔥🔥

Join Us 雞湯仔sss

📷攝影組 (招募多名)
- 出席活動拍攝Sumling嘅相 (近身及全身照)
- 協助揀選合適嘅相及執相
- 需要有相關攝影設備、技能及app/軟件

📹影音組 (招募多名)
- 出席活動拍攝Sumling嘅影片 (拍攝4K影片為主)
- 協助盡快整合及剪輯多角度影片
- 協助廣告影片、Reel片段製作
- 協助剪輯芯駖拍攝的訪問、節目、劇集的cut片
- 需要有相關攝影設備、技能及app/軟件

🖍設計組 (招募2名)
- 按需求設計不同款式應援物
- 設計不同廣告、Backdrop、Banner等大型佈置物品
- 協助製作IG 及 FB Post圖
- 需要有相關技能及app/軟件

📱SNS組 (招募1名,或以上各招募位置可兼任)
- 管理SLFC IG專頁 (轉載相關媒體及新聞的報道)
- 管理SLFC FB專頁 (轉載相關媒體及新聞的報道)
- 管理SLFC 新聞TG Channel (整合各相關媒體及新聞的報道)

🏃行動組🏃‍♂️ (招募4名,或以上各招募位置可兼任)
- 協助整理物資
- 協助搬運物資
- 協助應援包裝及交收
- 協助外出活動時排隊、管理物資或維持秩序等

招募條件
💕需要使用TG作通訊溝通、固定上水並主動交流
💕願意付出私人時間來協助整個團隊
💕願意與其他人合作、能接納不同意見
💕要有責任心
💕不可以三分鐘熱度
💕願意與團隊一齊成長
💕最重要!最重要!最重要!要好鍾意好鍾意Sumling💕💕

招募日期:
⚠️即日起至31/5/2024 23:59⚠️

招募表格:
https://forms.gle/oZHsvcp5soy2iZho7

SLFC會跟據雞湯仔sss🐥🐥所提交的資料先作評估,再約大家進行面談後選出合適的Helpers,請大家留意由FC發出嘅Email通知面談詳情。

⚠️填寫前請記得閱讀表格內的重要資訊

一齊用愛發電及支持芯駖💕💕

如有任何問題,歡迎聯絡FC IG (@sumlingfansclub) DM查詢
有兩個應援主擺應援喺bhc點做到
又係要約個唔係fans嘅朋友去?
條賤種一定揀616,逼害泳瓜

我同佢點會有你啊?
一份炸雞一個人都食到嘅,係驚出暗瘡
冰?
要食實食到,但無謂夾硬嚟
我係好奇點解bhc呢啲大鋪頭會同應援站聯乘,
其實用班女黎宣傳唔係犯版權咩?
你不孕定基佬不舉?
原來韓國炸雞咁貴 有幾多隻雞
睇圖都幾大兜
正常人應該夠飽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞