House730放盤有冇伏?

13 回覆
0 Like 0 Dislike
最近想放盤,放咗上中原、美聯、利嘉閣等嘅大行,幾星期都係得兩個客睇樓。

早幾日放咗上House 730
除咗有細行嘅Agent聯絡我之外
仲有好多自稱買家嘅人WhatsApp我
最少有10個人,有部分係用殘體字
想問吓有冇人試過?

上網search 資料好多騙案麵係賣家呃人
其實買家可以點呃人?
好多詐騙電話都會係個類網搵人
賣車賣乜都係 只要你放資料上網 你自己判斷就得 講太多廢話扮fd可以唔洗理佢
幾星期都係得兩個客睇樓
係因為太貴ja, AA 覺得就算講完價都未到個客budget 咪唔帶人睇
Thanks, 咁House730 係有真買家?
之前無用過呢個網
我放上去果陣無諗過係會直接同買家Deal
到有自稱買家嘅人Whatsapp我 我先知
我睇過就唔會直接搵, 一來唔信二來驚伏, 佢又多假盤
搵你果d 會唔會係AA 套料only ...
我都試過同你一樣至少十個,但發覺最後無一個會上黎睇樓,最後都係放棄,哂時間
比著我都唔會直接搵
所以覺得好奇怪
我怕中伏所以無覆佢哋
放得幾間大行 正常都通哂天。 好明顯係價太貴啦
咩呀 28hse呢類平台就係想直接業主盤skip左aa 慳錢
所以有機會真係有買家
自讓盤都係經律師樓做買家好難呃到業主,呃都係呃銀行按揭好似最近海港sir嗰類case
又啱
可能我諗得太多
唔好放真電話,建議買張新電話卡
唔係d 廣告電話會爆多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞