震驚!港女的神奇性癖︰同靚仔搞冇 feel 同樣衰搞特別興奮

17 回覆
6 Like 16 Dislike
轉貼

唔知係咪心理問題,諗緊要唔要睇精神科醫生…因為屋企背景同成長環境,我完全感受唔到愛。

我會一味喺度對其他人付出,喺其他人眼中我係好愛佢哋,但係其實我係演緊戲,唔係話我討厭佢哋,只係我對佢哋 0 feeling,外熱內冷?

當每 group 朋友年年都幫我慶祝生日,我係理性上多謝佢哋嘅付出,感性上我係 0 feeling,皮笑肉不笑?從來都冇真正咁對其他人有感覺,照鏡對住自己都覺得好陌生。

性癖問題:我有三任男朋友,每一任都係佢哋追我,然後我話想試下所以一齊咗,第一任,ok靚仔,就話可唔可以幫打/含,我係 ok 但係完全冇感覺,好似例行公事。

直至第二任,佢係各方面都好優秀嘅男仔,只係其貌不揚,(對唔住…)但係我莫名奇妙覺得被佢鍚/摷/被逼要含佢,我反而覺得興奮,特別係被佢正面入,佢會係咁讚我靚女,但係我覺得佢真係好樣衰…

但係我好鍾意望住佢好樣衰咁搞我,勁大嘅生理反應 & 心理滿足感。由個一日開始,我更加努力健身打扮,更加令我自己靚啲身材好啲,然後被佢搞…

分手係因為,佢見到我靚咗開始好少安全感,但同時,佢覺得我只係當佢 fwb。我同佢都係AA,只係佢覺得我只係利用佢滿足性癖…

第三任(已分),樣靚身材正,技巧仲好過前兩任,只係佢俾唔到我心理滿足感,好空虛。我未約過,但係單身個陣,我好想被其貌不揚嘅男仔搞…

如有冒犯,敬請原諒…

我很樣衰/-////

快d 黎攪我///
日本啲H漫咁
地中海大肚腩阿叔屌靚女
禾願意搞梨
李佳芯應該都係呢種女人
結衣同星野源
樓主咪ff 啦
你需要我
好撚基
Link呢?邊度轉貼㗎?我要報名
呢度大把連登仔唔優秀加樣衰

包佢高潮
個post少咗最重要嘅嘢
仆街諗起又要打J
條隊應該由尖沙咀排到深水埗
2cm
谷哂啲濃瘡 唔剃鬚 留住個黑衣油頭30年
就係等緊今日
係真愛呀!
人地要求係各方面都好優秀只係其貌不揚喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞