有冇人真係食過「偉哥」 , 係咪食完都硬都飛起?

415 回覆
216 Like 36 Dislike
想打破一下謎思 冇食過 一直好奇

有冇人分享下 個感覺係點?
冇人食過?
每個人反應唔同
最好搵個好朋友一齊去酒店試下, 咁先知自己反應正唔正常
而家唔食偉哥啦

多數食犀利事 後生仔 食5mg 低劑量ok

食完隨心所欲 話硬就硬 平時屌幾多次 + 3 咁上下
個感覺係點 下邊好熱咁?
冇感覺 只係比你下面回復到18歲時既狀態
唔會
會易d扯旗
硬度同平時差唔多
做完休息一陣好快又硬過
如果想賓周硬d,應該食樂必壯
硬到扑死女
冇受性刺激基本上係唔會冇啦啦硬的
香港有地方買到?
我佛寺d人推偉哥多,可能佢地比較傳統
印度版周街都係
泰國買過類似嘅 但唔係excatly威而剛
食完半個鐘至一個鐘內係開始好明顯碌嘢係長期硬(維持到1-2hrs)
但敏感度都會下降咗 可能因為不停充血
自己就覺得食完硬度雖然好勁但無咁爽
所以都係試咗一兩次後就無再食了
我譜啲道教師傅都係食犀利士
正確做法
邊度買
食完心臟跳到仆街 無乜事唔好亂食
上大陸買犀利士,買完過關前食,36個鐘,大把時間你屌
後生仔唔止36個鐘,54個鐘都得
大陸用美團就買到,前提要有大陸身份證
食完會面紅耳熱, 冇刺激都係唔係硬, 但有刺激就好Q硬, 不過同上面CHING一樣, 敏感度都降低, 屌到老婆嗌救命都未射得出
我會有呼吸困難同頭痛
點樣硬到飛起呢?

係咪碌鳩硬到好似直升機螺旋槳咁伏伏伏起飛
其實我以前都未食過偉哥,一直都好奇個感覺係點。終於有一日,我忍唔住就試左一次。

第一次食偉哥係喺朋友介紹下,佢話食完會好撚勁,可以一晚扑十次。我當時就諗,嘩,咁勁嘅咩?一定要試下。於是,我就去藥房買左一粒偉哥,係街邊檔買。

我返到屋企之後,就即刻食左粒偉哥。食完之後,我等左大約半個鐘,就開始感覺到身體有d唔同。我覺得全身都熱辣辣,心跳加速,下面都硬左好多。

我當時就諗,嘩,咁正嘅咩?一定要再試多次。於是,我第二日就去藥房買多粒偉哥,係街邊檔買。

我返到屋企之後,就即刻食左粒偉哥。食完之後,我等左大約半個鐘,就開始感覺到身體有d唔同。我覺得全身都熱辣辣,心跳加速,下面都硬左好多。

我當時就諗,嘩,咁正嘅咩?一定要再試多次。於是,我第二日就去藥房買多粒偉哥,係街邊檔買。

巴打...你幾多歳...
咁快要諗偉哥...?
要搭多兩支KY用, 屎眼唔夠濕
morning wood?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞