四分之三受訪女性做愛曾扮高潮 專家教3招辨真假

179 回覆
23 Like 76 Dislike
karen呢d極端女權臭閪就係不斷係到分化男人同女人
而唔係令男女盡量平等
咁唔緊要 女人全部同男人離婚 自己高潮飽佢
女人同女人生下一代
咁現實就無可能係咁

就好似去之前美國健身室d女咁 d女搞到出事既時候
無男人肯去幫囉
我講嘅任何嘢都係based on一啲一早有嘅男人歧見
然後我指出荒謬之處
所以話如果有所謂分化
都係男人挑起先
或者話兩性矛盾根本一路都喺度
我唔拎出嚟講唔代表唔存在
我拎出嚟講都仲有機會化解
你想男人開心
但扮得唔似俾男人發現咪唔開心囉
柒頭樓主好心post埋內文啦

男性有幾種方法能判斷女性是否真的高潮。首先請忽略女方生動的呻吟或尖叫,她指,逐漸潮紅的臉頰和笑容才是女性高潮的真實跡象。接著,眼神交流是第二關鍵,當女方高潮時多會透過眼神回饋,而非透過說話叫喊「我高潮了」。她說,如果男人們預感女方實際上並沒有達到高潮,不要低估你直覺的力量,他可能就是對的
肯扮下都好啦
做人唔使下下都知真相
零仔都係咁扮
係啦係啦 分化一定係男人挑起先既
全閪部野都無證據 得你係到鳩up
你呢d先係對男人既歧視
消除歧視邊似好似你咁架

都好似健身室個單野咁 健身室d仔就去幫d女汁器具 你地班女無知清楚就話d男人睇你
係因為你地先入為主話人地為左睇你
而根本無去理解清楚發生咩事

你睇下你呢個post
第一個出黎挑起既根本就係你
性事呢d從來都係互夾架啦

你話男人芝士腸
我夠話你地臭閪胸平闊過西隨
幾大條屌極都無感覺
成個連登都係證據
你扮睇唔到啫
唔通你覺得連登對女性評價好溫和公道
係一個絕對無偏見同羞辱嘅地方?
咁我想問商場持刀者係男定女?
啲刀槍有感應器
淨係男人先可以用黎殺人
睇撚到你呢種其實好撚慘都冇人想屌你
早兩日先有單女人入幼兒園開紅冧左幾個小朋友women☕️
你點樣可以肯定連登得男人?
你用評價女人作為歧視女人真係搞笑
女人夠可以臭口評價其他女人
屌你都係女人啦柒頭傻閪karen

消除歧視從來都唔應該係靠攻擊異性既
係諗下點樣將男女權益追求平衡
而唔係攻擊 或者推向極端

推向極端咪好似健身室單野咁囉 你地有咩事唔好搵男人幫
成日幻想啲男人出嚟打稻草人
笑撚死人
屙屎家暴果個唔計
Lm
我不能忘記你
用下你個賤腦啦,定你個賤腦俾啲脂肪塞撚住咗
你俾人羞辱係你自己攞黎自取其辱聽過未?
圖?
仲有啊
你要咁講
咁baby condom呢
係咪又係男人挑起啊
喺 最衰都喺男人
經典whataboutism 我夠可以講古代皇帝三妻四妾女人要紮腳 當時班男人冇出聲 但係都唔撚關事 lesbian冇j都有高潮更加唔關芝士腸大細事 唔識令條女enjoy就認啦
港女俾鬼佬有錢佬印度佬屌就很有感覺!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞