Fantia Block撚左Visa/Master

21 回覆
0 Like 4 Dislike
如題,仲有幾日就要交月費,點部署
Jcb?
好似仍然可以用信用卡買DMM點數?
可以用 PayPal 買點數
師兄有冇教學
虎幣得咩
上面應該撈亂晒DMM(Fanza), DLsite同fantia
不如列哂呢3個有咩替代方法
2樓已經有 申請張jcb
香港OK
身處歐美就RIP (冇地方出卡)
德政,班兒登仔日日仲以為用左仔touch pay好先進
最終解決方案: JCB (支持日本自家卡公司, 唔好畀錢V/M班撚屌賺, 香港建議出AEON, 而家整返好支持晒有同冇OTP交易)

DMM/Fanza: 而家仲直接用得Visa, 但唔知海外卡會否block, 另外可以上日本Amazon買dmm點數卡
DLsite: DLpay(假)第三方平台買點數, 但係經PayPal未必捱到好耐 (PayPal對成人內容態度又係一鳩樣)
Fantia: 最麻煩, 因為買toracoin都要用JCB/AE (睇死AE遲早又收皮), 有個叫Tokyo otaku mode嘅第三方平台就markup到離晒譜
另外要準備Pixiv fanbox都會步後塵, 因為今個月中已經整咗pixivcoban呢個(假)第三方買點平台 (學DLsite?)
遲下好似Eplus 咁Block哂海外卡
而以前仲可以靠開虛擬日本Master 卡過關
而家Visa 同Master 都收皮又Ban 埋海外卡就玩撚完
到時我大力地支持盜版
唔睇冇損失
小日本d野真係好撚煩
關日本咩事
依家係Visa/Master班左膠ban fantia
on9仔因果都搞唔清
fantia / dlsite 可以用bitcash入金冇Tokyo otaku mode咁貴
tokyo otaku貴撚到仆街

本身toracoin有alipayhk
而家無撚埋屌佢
屌佢老味啦 借朋友張jcb都無撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞