窮撚食女三寶 f30 320i假勞 租一房新私樓

22 回覆
26 Like 3 Dislike
320i 4皮有交易 行出黎唔失禮
假勞 一兩千有一隻 反正無人會驗屍咁驗
租一房私樓 平起上黎月租10k有交易

成本每個月只需萬幾蚊
就已經化身 hmd 私樓自住即出車巴
食女食到鳩軟
直接拎果4皮去叫雞 食女都食到鳩軟
咁點都好過揀個住公屋痴父母 瞓碌架床 月入16k嘅
其實身份就自己俾自己既
你唔講,邊個知
搵人查你?
唔係個個都好似你咁撚低要求食1樓1㗎嘛
上網搵啲港女出嚟屌 起碼佢哋嘅職業唔係妓女先啦
你最多咪話佢行為似妓女 不過你都唔可以咁講佢地都冇收錢
不過你俾錢佢哋都唔會俾你屌
有無諗過上網約得就屌得,可能分分鐘差過叫雞,起碼叫雞算比錢有服務,搵食架生保證無病無手尾。
其實就好簡單完全唔想付出任何時間咪去叫雞囉
鍾意溝女嘅話咪上網約囉
兩者到最後都係屌姐
A貨勞三四年前都要3千幾喎
我諗人地想話,你都出得錢不如直接買,上網溝其實就係博免費,但你洗錢去博免費其實成本效益好低。
上網個個要有車有樓
呢件事勁難

黑暗叢林法則下
變成騙子得天下
嘩!乜你夠膽咁講嘢?班公屋反社會毒撚又嬲到跳曬制
哦哦係嘅係嘅我葡萄了
炒撈 賣假撈 炒場 呃課金
一定要租樓
香港咁多癲雞,玩完尋仇點算?
租就可以搬,買點搬?
真心比你吸引所以想同你攪

收錢同你攪
分別好唔同架,你心理上都唔同感覺啦
有人係唔鐘意真正妓女
溝啲正職人士學生妹好過啦
所以先上網識姐
真係溝嘅話請出黎食飯 玩下活動大把成本添
啲人覺得值咪得 但呢啲正常女就咁比錢係屌唔到
所以無得拎叫雞比條數無得計
食得咁cheap,係就反咬埋條女啦
又講埋d on9理論
一隻game你由1lv打到99lv
同你直接買個99lv個號同唔同呀
根本就唔撚同
過程同結果,有人愛有人憎
咁你現在係想講心定講金?
課金撘個大雞棚,溝D拜金女,有錢就上得,分分錢賤過雞,提議你叫雞快靚正你又嫌無挑戰性,叫你講心自己溝番D高質,你又嫌浪費時間。
嫌三嫌四,依樣又驚果樣又怕,唔怪得仲係度打緊字,人地Fuck Boy零成本一早屌完幾個Round啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞