成套九龍城寨最型係洪金寶呢下

76 回覆
77 Like 10 Dislike
紅黑紅白好
都係高登年代集體回憶
72歲啦
有人話唔係咩
邊有fd
佢成套戲由頭到尾都想整死古天樂
紅黑紅紅黑係黃貫中
紅白先係Albert Tam
70歲人仲出嚟拍戲支持下仲比你屌得把口
真係比埋條命你先掂
你有冇睇當年條二次創作片
可摸耳井多少少
套戲個城寨境係邊度搭 係大陸定香港?

前幾日d 濕鳩議員話用個番個電影場境黎起個主題公園 都on9
佢地都唔撚明電影d scene得面個殼先拍得靚
佢地睇完套戲好似執到寶咁 以為照搬出黎就成事
咪係,洪金寶又唔係成蟲,人地用就用,唔撚駛呃鳩人
我差啲以為係香港Band壇教父
好似成個行業都對武打嘅睇法唔同咗
老一輩都講緊要真實 要到位
而家已經有啲偏向動作好睇 浮誇就得 打到好似修仙咁但啲演員根本冇功夫底當做動作就算
利申 有睇過啲節目就係演員去試下武打訓練/拍鏡頭 一睇就有排練
坐輪椅一樣打撚到你趴喺度
天照真心型 由睇ATV套詠春開始認識佢
屌你老母 打咁撚多隻都唔上網查 片都有埋啦
我都係
洪天照有料過佢大哥好撚多
所以咪依家連韓國都好睇過香港
新一代啲細路唔識既咪覺得依套打得好睇
真係細個睇開港產動作片既
睇成龍李連杰甄子丹大個啲
根本唔會認同呢套戲動作場面係「好睇」
洪金寶終於打贏交
講真自己捱過苦,有幾多個想自己仔女受吖,你睇佢個仔根本係享福格
Ai合成好似音音姐話齋key個頭上去拍官人我要,收得就叫埋大哥一齊拍官人我又要!之後再收得就叫埋dada一齊拍官人我仲要!
獎金獵人算擺喇
好似練都無練過功夫
再收得key埋李連杰、李小龍、黃飛鴻、葉問、霍元甲個頭上去 整套官人放題
《九龍城寨》演「四仔」嗰位張文傑都識打
算係戲班出身 自細都學多種武術
佢開咗間學校訓練新一代動作演員

另外有個羅浩銘 都識打 精通各種武術
嚟緊會自編自演一套《觸電》 佢自己演繹返電子遊戲 入面啲武打場面
佢之前個訪問都講好難叫人入行, 無前景

佢可能都係拍果陣先出現, 無跟開全套, 一時間問佢叫唔出名都唔奇, 佢都大半個人退左休
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞