快訊/星野源疑爆婚外情!傳砸2億封口 日網熱議「偷吃NHK主播」!

337 回覆
21 Like 106 Dislike
英皇都話阿嬌比人移花接木
所有女人都係俾男人屌做男人玩物
你唔好咁Beta啦
使左十億都係俾人爆 騙案嚟架
你呢句根本公就你贏,字就人地輸,有冇開名又點,傳到個個都話係佢,如果佢唔出聲你又話人默認,出嚟澄清又話冇開名無話係你咁緊張做乜,就係因為上網講野唔使負責,就有你呢d 唔用腦既發言
仆街仔
北川嫁得幾好 老豆屋企有頭有面仲要幾靚仔
我再埋單
結咗婚咁多年先空穴來風
希望女主播勇敢爆料
5ch有個留言話共通點係貧乳美人
音樂人本身已經出軌高危類
仲高危過藝人
人類公敵
一諗到結衣 BB ,著哂性感睡衣,再比條獐頭鼠中出,再出去偷食第二件....

其在唔紅所以無人理
實在
無咩出奇
會出軌通常都係內心有不滿但又唔願意用正當方法解決

前夫仲要社長實大男人到爆
空穴來風
但電視臺抽走埋女主播幅相喎
有聲
我覺得係空穴來風...一定有D野
得華文媒體集體打J

噚晚突然流傳,有一位男歌手同女演員拍完電視劇之後閃電結婚,然後男方出軌被週刊影到,要用10億日圓收買週刊,而呢對明星夫婦已經離咗婚。講到咁,就有好多人估當事人係星野源同新垣結衣。
吓,即係星野源已經有結衣BB都仲出去偷食?
呢單嘢華文媒體好多人講,但其實日本媒體相對就少啲人講,即晚星野源經理人公司就已經出聲明否認,表示研究緊法律途徑追究造謠嘅人,連好少玩Twitter嘅結衣BB,都喺Twitter話流言毫無根據,叫大家唔使擔心佢哋段婚姻。
你老母個閪咪係空穴囉
事件另一女主播真係被人抽離自己啲節目調咗去深夜檔
自己啲相被電視台官網抽起
又真係離咗婚

一係就出軌男主角其實唔係星野源係另一粒星
如果出軌對象係普通無人識男人,電視台駛搞咁多野
事件另一女主播真係被人抽離自己啲節目調咗去深夜檔
自己啲相被電視台官網抽起
又真係離咗婚

一係就出軌男主角其實唔係星野源係另一粒星
如果出軌對象係普通無人識男人,電視台駛搞咁多野
男人easymode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞