Matthew tricket單野,有冇機會個法官比人收賣左?

31 回覆
22 Like 11 Dislike
上網睇話Matthew trickett 曾經同獄警講過會自殺,01直頭話佢同獄警講如果保釋到就會自殺,即係佢好有可能知道出面有勢力會做低佢,想出口術搏個官唔比佢保釋,而控方方面亦有用呢個理由去同法庭反對佢保釋,不過法庭最後都係冇理到照比佢保釋。

呢d大case有乜理由個官明知個疑犯(甚至有可能成為污點證人)呢條大線索有自殺傾向都會放佢走?又宵禁又扣passport又要簽到咁以防萬一,個犯有咩動靜都即刻困住佢啦,有咩理由咁易比佢走?
英國司法系統都信唔過?
我比較相信每個人都有個價,就算係英國都一樣可以有貪污,只係個數量多與少問題。

英國用到國安法告佢,個犯擺明背後有個勢力,而且佢犯嘅野係會影響到其他國家聲譽,個犯都出曬口術話自保釋到會自殺,佢真係有自殺念頭又洗乜同人講,亦唔洗等保釋到先做,要自殺喺拘留所一樣可以自殺
有咩錢係買唔到?
一啲都唔出奇。 搞啲帶風向訊息。
港豬無司法正義,就以為全世界都無,
真係小人之心
時事台話英國人唔會㗎喎
不如轉個頭諗下
其實係你條on9先覺得全世界都係司法正義
得香港冇
唔好令cctoy 唔開心,
活係幻想裏面最快樂
話自殺多數都係整色整水
好多人還押時都話要自殺,有心理病, 要求醫
目的都只係想食好d 住好d

真係唔想保釋
唔交保釋金 唔簽守行為咪得
傻嘅,唔想保釋姐
佢衝上去打鳩個法官咪得
你買比得睇下
英國人都唔係一個正人君子
其實英國佬有時就係咁濕鳩
唔一定係俾人買通
點解唔買埋警方唔好放料話佢會自殺
01直頭話佢同獄警講如果保釋到就會自殺<<

有冇英國媒體咁報
定01第一手消息?
放佢出去自殺?定放佢出去俾人殺
Magistracy 好似係由普通人擔任義工
唔需要法律學位只需要受幾日法律訓練就得
睇少我哋特首?要殺既坐緊都一樣可以殺
成個英國會都中晒毒 被收買得7788
Liz Truss一話要對支共強硬即被轟落台
陰謀論
單野係英國自己做,反正又唔會有人覺得係佢做
加上條友都係叛國,死不足惜
用嚟迫另外兩個驚死轉污點證人爆曬所有野出嚟求保護
佢或者佢啲屋企人,係第三世界國家開個戶口咪得囉
點查?去中亞國家、去俄羅斯查?

就算出糧只出現金,都未驚過
保釋係辯方自己申請, 佢唔想保釋咪唔申請囉, 咪坐到上堂, 咁洗乜放口風比法官啫?
首先, 佢想死定唔死? 佢係自殺定他殺?
佢一心想還押, 點解佢又肯俾保釋金?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞