[I/A] Puzzle and Dragons (837)

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
吊。。。唔能記得icu號碼。。。當年同囡囡icu

試左兩款隊型 雖然都係無腦過 但感覺唔到有咩咁勁
呢個pool完全唔想課金抽玩返膠達隊算

招fd 子, 利老母
課左400已經後悔緊 攞黎買nj新碟仲好

我抽咗甘幾抽冇爆鑽都係咁話
0課

咁既能力都課,山本只會求其出垃圾
比d youtuber呃左 吹到咁大
屎到底可以點夾
無左個工作平台。。。
依家個人好迷惘。。
上面有ching po左兩張通關圖
未來報告師兄講果個…
冇追打點算
心直
史龍合體寵超覺有心直覺,主動技可以loop一列心
不過睇落夾返進化史有加com有追打理想d
都係多石號抵屌
個個吹到打到新百式就係環境一位,又話咩有破盾會打快好多,結果快極都仲要12/3分鐘都係慢神高一大截,中間仲要打得冇咁舒報
班yt佬每次出新pool都最中意用現環境最強做標題引你抽,話唔係牙介打手都無人信
唔係D, 係得嗰一個啫
勁好笑, LIVE D 人問佢點組, 佢話岩岩先抽到未知, 你唔係一早諗好哂點組 ? 仲出哂片咩環境最強
一野升爆D寵就可以即場入隊試
人地一問就即縮
同可洛ching 講既一樣, 最夾既76寵係2人利米
但佢個屬真係好怪

真係有冇一隻正正常常咁好似神高出D夾既寵落隊
明明想導人玩章但出成咁

山本係咪真係反社會反到咁
用利娒既進化做隊長
佢多左兩C真係好好多既
但就變左利姆要兩隻(或以上)
G高就明明自己一隻攪掂
邊條 on9 話易砌過神高

都係4rd殺到,但我會用返神高
琴晚睇rakuraku話兩隻都係ss 級大獎黎
衞生署衞生防護中心今日(24)公布一宗27歲過往健康良好男子確診猴痘個案,據病人提供的資料,他潛伏期內無外遊,但曾到訪位於尖沙咀天文台道的一所消遣場所「Cloakroom Sauna」,並有高風險接觸。

翻查資料,「Cloakroom Sauna」(鳥洞)是一間同志桑拿。

中心指,該病人5月19日開始出疹,並於同日向私家醫生求診。他於昨日(23日)到瑪嘉烈醫院求診,並於同日入院,現時情況穩定。

初步調查顯示,中心暫未發現個案與本港早前錄得的其他猴痘確診個案有流行病學關連。中心正繼續就個案進行流行病學調查,並會將個案通報世界衞生組織。
新關造球比屎啦
不過照依家黎睇除非D盾勁嘔心 唔係神高獨角獸都一定夠打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞