[漫畫][無限制劇透]BLUE LOCK 藍色監獄 (2)

411 回覆
3 Like 2 Dislike
我都覺得會講清羅揀錯咗
真係好少尾果下射波,下集開頭就入波等同潔狗開眼覺醒,以為會射入,點知比凱撒封完再比國神執雞,同埋今場入得2球應該超越唔到澟同凱撒
睇過作者前作+bluelock
就知作者幾鍾意反高潮撚鳩d角色
果頭回憶完打哂飛機
轉頭就死撚咗
如果咁都唔入可以點收科
可以轉打MMA
唔係好少係直頭冇出現過 就算係馬狼德意果場 佢最尾嗰頁都起碼射咗個波出去先 今集凱撒連射都冇射 不過聽講下一集係單行本最尾嗰話 而家肯定成個禮拜都有討論度
但係bluelock 最叻就係門前解圍
七星/鳥攔截 跟住俾潔狗執雞 凱撒應該直接唔撚踢
下集標題係Super star,似係麥巴比上場
認真啲睇好似冇人可以解圍 凜夏爾喺前面 烏旅人七星喺後面 士道喺國神 斬鐵喺潔狗 時光係清羅刃前面 有名有姓嘅人都有人對上 即係下一集,一係凱撒自己射波射柒咗 俾潔狗執雞 一係個龍門入flow 如果唔係應該擋唔住
我而家覺得兩個教練都唔會出場搶戲
唔知個標題係形容緊凱撒係superstar定點如果係指凱撒 即係會入波
邊個入波咪邊個Superstar 我斷估唔會因為包皮Noa 上場,所以個標題叫Superstar呀嘛
咁畫法覺得法國隊班人變哂配角咁
係路人

路人凜
根本就係
凜同士道都唔算有大成長,其他人更加唔駛講
下集一頁講入左,大半話講其他人反應,跟住包皮出場 完
作者係上帝嘛
叫佢繼續踢就要繼續踢啦
邊有得拒絕
一早講咗包皮出嚟清場
唔幫都好正常啫
有黑名同羊幫潔
清羅再入去咪只會個定位重覆
潔駛唔駛10個人都餵波比佢先
終於唔剷鳩隊友
似返隊波
見到佢好想贏冴嘅原因真係呆咗我以為佢都係王者型
慢慢越睇就發現成套嘢似戀愛後宮漫而家就算佢威好似都唔係好打動到
隔離馬狼就要
即係同所有人講唔含潔狗等於死路一條
之前d導師都有出黎,今次包皮都應該會出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞