2024年 香港議員仲係只記得四大天王

20 回覆
14 Like 1 Dislike
議員周文港指開幕打響頭炮很重要,有人反映希望在開幕式請不同年代的香港歌手、4大天王同場以演唱會形式表演,劉指會考慮相關建議,開幕時亦會有一系列活動。

文化體育及旅遊局副局長劉震指現時啟德體育園公眾運動場、室內體育館、及主場館主體結構已經大致完成,按現時工程進度,預計主要設施可於2024年底落成,待檢視試業活動和各項測試滿意後,體育園將於2025年上半年啟用。
https://today.line.me/hk/v2/article/nXkv3WM
唔通4大天王係KeungB AL EDAN Ian
梗係叫燶尻啦
梗係叫鏡狗啦
城醒要買尿片邊得閒
4大天王同場

真既話應該會吸引好撚多人

八十後
其實無錯

四大天王係90年代,亦係香港最輝煌嘅年代

97 之後就淪陷

啲議員提四大天王其實都係想暗喻97年前嘅香港先係最好,從而煽動年輕人仇視政府,從而分裂國家
Alan tam B哥哥 肥媽 仲有邊個
絕對空虛
蕭若元 陶傑 沈旭暉 劉細良?
咩年代啊,仲四大天王
43歲
係李龍基 胡楓 麟伯 張偉文
東方持國天王
南方增長天王
西方廣目天王
北方多聞天王

戰狼縱隊
何君堯
華記
大衛sir
黑超哥
藝人薛家燕昨晚(19日)出席由電台節目主辦的補慶母親節晚宴,談及早前跟她到新加坡登台的「四大視帝」包括陳展鵬,羅嘉良,馬德鐘和黎耀祥被封為「新四大天王」,她說:「係觀眾話嘅,佢哋個個拍劇都深入民心,原來唱歌都咁有水準,(係咪合作登台長做長有?)係呀,已經有幾間主辦商聯絡我,但佢哋四個都好忙,個個都要拍劇,所以盡量就檔期啦。」

可能係呢四位
唔提loong 9?
何太對比起上嚟唔算太差
應該叫四大癲王去
又吾搵mirror
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞