有冇人玩交友app玩到個人疑心好大

47 回覆
17 Like 25 Dislike
就算有幾多偈啱傾
約出嚟有幾夾
你都知道只要一日100%未一齊
自己嘅一舉一動
佢都攞緊嚟同其他男仔比較

識左個女仔6個星期
約咗5-6次 日日都有text
本身傾過幾次計都幾夾
佢都講過自己一啲比較私人嘅野
覺得佢份人幾genuine 就開始沉沉地

但自從佢上星期約
佢提及到佢有約過其他男仔
我就突然勁多self doubt
懷疑佢對我講緊嘅嘢
其實係咪對其他人都有講
搞到呢段關係 好唔truthful咁

咁當然正常女仔都有得揀就揀
慢慢分析比較後同高質嘅男仔一齊
我又唔係佢男朋友
都冇資格理佢同咩人有來往

只不過呢排發覺自己自卑左
成日諗自己嘅不足
返工返學成日喺度諗
完全專心唔到

有時唔知係咪要佩服其他人
可以一心幾用 同時間同幾個人發展
定係要笑自己on9 每次淨係專心同一個人傾
玩交友app 真係唔可以動真情

約得咁密又日日傾
都未一齊得咩
心智健全嘅人用乜嘢交友app唧
好人好者點會吸毒
唔玩唔使煩
你會煩其實你唔through app 識人都會煩
主動block左佢就唔洗煩
係你份人本身自卑,唔好賴人
…不過我都係咁,用app識咩人忠唔忠誠都係睇彩數。但冷靜啲咁講,個女仔都好誠實,與此同時大部份用app嘅人都同時約緊好多個 (男定女都係)
你可以食住個勢講,係呀?不過我識咗你之後就冇再見其他女仔啦。同你都幾好傾丫你覺得呢?
俾佢知你係認真嘅

加油呀ching唔好失去希望
俾啲信心自己
好似見工咁
你話自己見緊幾間公司手上有offer
咪show 到自己夠competitive好搶手

屌你樓主條女同你講私人嘢
又日日傾計又成日出
六個禮拜都唔一齊
條女擺明叫你快啦屌
點估到叫你爽手你無啦啦玩到自我懷疑
約咗幾次都冇下文 又要同你講其他男仔
如果佢本身唔係慢熱or A0嘅話
咁可能真係friend zone 咗啦
唔想再沉就要及時斬攬
玩得APP就係想快
你6個星期都唔上馬 人地都出曬聲話有其他騎師想上
你反而問自己係咪太廢?
你應該今晚約佢出黎一野拖落手, 我保証佢唔會鬆手

以後扑野記得諗起我呀
約超過4次都唔拖 你無左機會了

你知佢多人爭佢就快啲,唔好咁鵪鶉
你開個女user ac+假相體驗下 好快就變溝女大師
咁你都一樣可以約多幾個
似乎你潛意識覺得襯唔起條女,所以成日驚失去

你一係就學下carry住呢份不安全感,一係你就next

否則比你追到,你都只係不停check住對方嘅恐怖情人
呢d app,你都隨時約緊A 仲同緊B 傾緊啦

大家又唔係男女朋友關係,洗理你既想法咩
其實毒撚一個更開心

利申:玩左四年app 識唔倒一個似樣,已經 delete app
玩得呢啲APP,樓主諗住上黎搵處女? 有冇咁天真 
100%左都會比較架啦on9
其實男人係咪要比錢先玩到APP?
幾錢?
比人食左啦
仲傻豬豬上黎問
想安心識朋友
可以試下返教會

https://lih.kg/kMyrPT

仲on99上黎問
直接d啦
多謝巴打
條女本身都A0
搞到我成日諗其實佢係咪純慢熱或者勸退我
但日常對答又好似冇乜野咁
我之後試吓直白啲
唔得就算喇
問題係如果佢呢啲野同其他人都有講嘅話
其實係咪真係私人呢
都有諗過其實佢係唔係勸退或已frdzone
先會無端端話自己有約其他仔
不過都多謝巴打
我呢兩個禮拜都會進取少少
唔得就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞