點解冇人吹奏張文傑

149 回覆
401 Like 21 Dislike
城寨四少唯一真係打得,仲要心地好

https://www.am730.com.hk/娛樂/九龍城寨之圍城-連續21天單日票房冠軍勁收7千萬-張文傑重披面罩鼓勵患心臟病小影迷/454750?ncid=referrals_socialseed_yiyfgxndqb0
現年7歲患有先天性心臟病,曾接受6次心臟手術的小鐵漢Kansas,亦是電影《九龍城寨之圍城》的影迷,更因為這齣電影,而迷上張文傑飾演的「四仔」角色,更投入得在家用底褲改造面罩扮「四仔」,German從朋友中得悉小鐵漢的投入舉動,決定為小鐵漢再度戴上面罩,並親自拍片鼓勵對方,German說:「小鐵漢,我係四仔,我話你知,唔好再將條底褲擺喺塊面度,下次哥哥送個面罩畀你,所以你要俾心機讀書,快高長大,長大後做個出色英雄,加油﹗」

康城咸撚咗個畫面型撚到
唔靚仔囉
的確佢或者唔係典型靚仔
不過佢肯定係charm嘅 又咁有實力
有時靚仔但無魅力仲無味道啦

推一下 呢個新聞好warm!!
的確佢或者唔係典型靚仔
不過佢肯定係charm嘅 又咁有實力
有時靚仔但無魅力仲無味道啦

推一下 呢個新聞好warm!!
後面係咪梁齊昕黎
其實有啲樣衰,黑蚊蚊
https://www.youtube.com/watch?v=Hiy0QMBIbik&t=2387s
呢個訪問都好好聽
上面真係打得個啲退落嚟, 佢已經少數甚至唯一接到棒嗰個
希望佢透過呢套戲,之後再多啲機會
如果我係止汗劑公司
我會想搵佢代言拍廣告
佢可以走張耀揚路線
好似係
CY 點會冇啦啦去
其實佢地產仔做得幾好
個樣做兵同賊都得
聽講係仆街來
點會係唯一
咪有個伍允龍 仲有安志杰(半收皮狀態)
佢每次講野都睇得出個人好真誠 又教下下一代動作
安志杰接到棒呢10年唔係咁啦
不過都幸福家庭可能都唔旨在出嚟再拍
認同
其實差唔多style,唔係冇得搞
好似Pepe
樣衰咪咁嘅下場,幾努力都係透明,即係連登仔咁
變態超人
安志杰去左拍垃圾網大
安志杰近年連續主演了《緝惡》、《黑白潛行》、《盲戰》及《零號殺手》等網大,當中《零號殺手》的票房高達4390萬人民幣,而《黑白潛行》及《盲戰》亦分別收逾3000萬票房,五部網大的總票房高達1.3億,力壓謝苗成為「中國網大一哥」。
trust me bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞