COLLAR討論區 (984) 歐國杯宣傳片花絮放送!Gao主持《不一樣的爸媽》下周首播!

1001 回覆
25 Like 4 Dislike
貼不等於反
變左金句
每日任務嚟 體諒下

唔敢得罪
@膠兜 不如下次個schedule寫埋句金句落去?
祝紫嫣執導第二部電影為《日光之下風平浪靜》,電影以零五年夏天為背景,十七歲的周美娟從香港回到老家,重遇昔日舞蹈班同學燕燕與少年二毛,而三人希望可以一起看海。據了解電影初步擬於今年九至十月在湖南開拍。

是次《日光之下風平浪靜》擬招募四個角色,均需要能操流利普通話,而其他要求如下:

表妹:十一至十四歲,精於鋼琴
二毛:視覺年齡十六至十九歲,游泳強
燕燕:視覺年齡十六至十九歲,有舞蹈底子,會游泳
周美娟:視覺年齡十六至十九歲,有舞蹈底子,會游泳
唔講戇鳩嘢推唔到po
我隔左好耐先開有人要開一早開左
跟本除左我地之外冇咩人關注佢地
如果係住基層地區 (例如大西北地區),可能唔知 "C團" (只面向高端市場)、
LT 勉強可以 (因為面向較大眾消費市場)。
但係 "聲夢系列",限定 "女團" 嘅 Afterclass,可能更廣為人知 (特別係Gi炎)。
Damn
Gxxxxxx_Bus 瑤家晴 Sky_croc
三個撚樣都有亞氏保加
一朝無入黎, 推左成30頁
全部廢水
為配合SLFC嚟緊嘅發展,我哋現招募你你你你你
一齊為芯駖💕💕做更多不同應援
一齊變強大雞湯仔sss🐥🐥🔥🔥

Join Us 雞湯仔sss

📷攝影組 (招募多名)
- 出席活動拍攝Sumling嘅相 (近身及全身照)
- 協助揀選合適嘅相及執相
- 需要有相關攝影設備、技能及app/軟件

📹影音組 (招募多名)
- 出席活動拍攝Sumling嘅影片 (拍攝4K影片為主)
- 協助盡快整合及剪輯多角度影片
- 協助廣告影片、Reel片段製作
- 協助剪輯芯駖拍攝的訪問、節目、劇集的cut片
- 需要有相關攝影設備、技能及app/軟件

🖍設計組 (招募2名)
- 按需求設計不同款式應援物
- 設計不同廣告、Backdrop、Banner等大型佈置物品
- 協助製作IG 及 FB Post圖
- 需要有相關技能及app/軟件

📱SNS組 (招募1名,或以上各招募位置可兼任)
- 管理SLFC IG專頁 (轉載相關媒體及新聞的報道)
- 管理SLFC FB專頁 (轉載相關媒體及新聞的報道)
- 管理SLFC 新聞TG Channel (整合各相關媒體及新聞的報道)

🏃行動組🏃‍♂️ (招募4名,或以上各招募位置可兼任)
- 協助整理物資
- 協助搬運物資
- 協助應援包裝及交收
- 協助外出活動時排隊、管理物資或維持秩序等

招募條件
💕需要使用TG作通訊溝通、固定上水並主動交流
💕願意付出私人時間來協助整個團隊
💕願意與其他人合作、能接納不同意見
💕要有責任心
💕不可以三分鐘熱度
💕願意與團隊一齊成長
💕最重要!最重要!最重要!要好鍾意好鍾意Sumling💕💕

招募日期:
⚠️即日起至31/5/2024 23:59⚠️

招募表格:
https://forms.gle/oZHsvcp5soy2iZho7

SLFC會跟據雞湯仔sss🐥🐥所提交的資料先作評估,再約大家進行面談後選出合適的Helpers,請大家留意由FC發出嘅Email通知面談詳情。

⚠️填寫前請記得閱讀表格內的重要資訊

一齊用愛發電及支持芯駖💕💕

如有任何問題,歡迎聯絡FC IG (@sumlingfansclub) DM查詢
Kam撚到
講我俾老婆屌
你試下咁樣同你毒蛙老闆講
我剩係得最後一樣合資格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞