的士佬依家係食晒反送中後啲人對社會嘅不滿情緒

16 回覆
18 Like 17 Dislike
反送中失敗後+高壓管治,依家連遊行同講真話都難,啲人根累積咗好多嘅不滿。加上部份的士佬嘅態度,仲有親中嘅表現(之前掛住支國旗出嚟),一早就入晒腦。今次由放uber蛇引爆。

所以之前有人話連登仔講就叻,我就有保留,谷埋谷埋,仲唔搵機會發洩?
老老實實呢幾十年
的士佬本身都做唔少衰嘢
基本上每位市民都受過的士佬氣
仲有親中嘅表現(之前掛住支國旗出嚟)
唔好貼圖!
係機場出黎搭的士仲要驚去得太近佢賺唔夠會屌駕我
呢D行業唔整頓下仲成世界?
加之成日愛國的士大遊行
依家比佢地感受下國家鐵拳
愛得佢地咁過引
成班逃稅狗
係,十年都唔搭一次,一搭就俾仆街的士佬玩!所以我好撚肯定100%仆街!
十年前Call車叫咗佢行入少少接個九十幾歲阿婆,佢老味到咗唔肯入,要我同佢講個阿婆行動不便,一上車就自己爆咪叫上call台話以後唔接呢座嘅單,馬鞍山出尖沙咀一路揸一路嘈,落車唔找足錢。本身call車已經講好加$20。車程15x咁上下,仲要俾$20call車費俾兩張100係度等我走,我唔叫找錢都唔伸手入去搵散紙!
好撚肯定的士狗100%大仆街!
30年前的士判官已經有
入嚟觀賞樓主花式洗白的士狗
或明或暗卸責賴香港人搞事
嘗試塑造的士狗無辜形象
可惜痕跡太過明顯略嫌低裝
導致最後轉移視線失敗
留名睇吓邊個反駁隊跟住附和做媒
樓主太細個未聽過的士判官,大家唔好屌咁大力
而家都係咁
笑死
我都想咁後生
又賴反送中
依家係個個人都受過的士佬氣wo
試過俾的士佬上車鬧到落車
DC9:最衰都係佔中
關鬼事
DC9 閪咗咁多年,佢哋唔高調吠同周圍咬人,根本無人搞佢哋
而家DC9 撩人者賤,自挖墳墓,貪得無厭,加埋啲車主仆街,自己拎嚟
根本各行各業都要啦
你老母我好市民黎

見到的士狗亂黎緊係要奉公守法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞