citi八達通每個月三千蚊係咪唔計payme 支付寶轉賬啦?

17 回覆
0 Like 2 Dislike
係喎,連續兩個月冇回贈
冇左喇
Thanks, cut得張卡
唔係去到六月三十咩
2024年1月1日至2024年6月30日期間,憑Citi八達通信用卡搭港鐵、巴士、渡輪、綠色專線小巴、電車車費,甚至泊車、揸車過隧道同埋電車充電收費都有高達15%交通費回贈!只要用Citi信用卡及/或扣賬卡每月簽夠指定金額就有得賺!請即登記,盡享優惠!
已經登記過,以前payme 支付寶轉數夠3000都有回贈,宜家冇左
支那寶而家過數要比手續費啦
我每個月都3000up 得好少回贈
講緊payme1000蚊計唔計落3000蚊消費
4月月結單冇回贈,5月月結單又有返,真奇怪。

兩期都有刷1000蚊payme。
我冇咗好耐
應該保費都唔計
唯有盡量用多啲Cash Back簽餐廳
2024年1月1日條款新改動

所有獲取之 車費回贈及 或隧道、泊車及電車充電收費回贈 將於持卡人完成條款 4 所列明之條件後之每個月份後 5 個月內存入指定信用卡主卡賬戶內 「回贈存入期」 )
3月有,但以前都會delay一兩個月
問左cs 四月個期係無,一次過係五月計

以前都試過有一個月無
即係暫時payme 支付寶轉賬都計三千蚊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞