港女:香港男人好肉酸

340 回覆
21 Like 421 Dislike
原來你講既基因係指男人既特變基因
咁關卵子咩事
收皮啦女權
青春男子真吸引
柒夠未?
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1383574220300405

As females advance in age, they are at higher risk of infertility, miscarriage, or having a pregnancy affected by congenital birth defects such as Down syndrome (trisomy 21), Edwards syndrome (trisomy 18), and Turner syndrome (monosomy X). Here, we review the potential molecular mechanisms associated with increased chromosome segregation errors during meiosis as a function of maternal age.
所以變樣衰係為左反映基因特變?
依個真係呢
個心口一忽肉都無
其實係咪以為佢係小學生先望佢
點解唔望得? 望下你個outfit有幾唔靚
個ig ver 一睇就知好有歷史
儲左咁多年 終於有得用
佢個胸真係無再成長過
公道講 幾正
依個藍色ver ig
淨係ig 頭幾年先係咁
都差唔多有成十年
呢D女遲D一定屈人非禮
我夠話你拍片翻歸J阿叔阿伯

任人講
等等先
淨係老嘢望

後生呢

無都幾撚大鑊
thread都有人出post話佢on9
佢係個邊熄咗comment
呢堆過埋去可以收皮
另外 佢有條片係街搵人交換衫著好撚假
阿叔心諗:我今日都著得好樸素,唔知點解個小妹妹望我仲要拍埋片
呢個post有咩時事成份?
保護自己 戴返副超
佢就係要表達自己好一般但都俾人狂望
五十步笑百步
影d低下階層男人
個個國家低下階層不論性別都係呢d格架啦
快啦 條女好想出名上位 大家幫幫手
日日消費自己白人男朋友 仲有間濕鳩二手衫店 啲衫又梅又殘都唔知邊d 妹豬先會幫襯 成日拎嚟打飛機上報紙大sell 熱血創業/women boss/girls power 最頂唔順係佢d 穿著品味d衫九唔搭八擺曬上身
想屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞