葡萄牙歐洲國家盃名單 仍然有比比C朗

93 回覆
13 Like 1 Dislike
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1792890854098547185

🚨🇵🇹 OFFICIAL: Portugal squad for Euro 2024.

🧤 Diogo Costa, Sá, Patrício.

🛡️ António Silva, Danilo Pereira, Dalot, Inácio, Cancelo, Nélson Semedo, Nuno Mendes, Pepe, Rúben Dias.

🧠 Bruno Fernandes, João Neves, Palhinha, Otávio, Rúben Neves, Vitinha.

⚽️ Bernardo Silva, Cristiano Ronaldo, Diogo Jota, Conceição, Gonçalo Ramos, João Félix, Pedro Neto, Leão.
丙朗留到2026 世界盃
正路喎
都唔明點解要死攬住牙朗比比呢2個老將唔放,正路都應該要退伍讓賢la(好似西班牙魯爾咁)
美斯都打今年歐國盃啦 有咩問題
除咗Ruben dias之外都諗唔到有邊個中堅可以用
比比有貨喎
佢歐聯16強對阿仙奴,靠佢一個破阿仙奴前場迫創
比比仲有貨交
Pepe 今季ok 喎
馬天尼斯處理更衣室差
一定要留C朗幫佢鎮住更衣室
牙朗想踢邊個敢唔俾佢踢呀
有屍朗jota就無得踢,比jota踢好過
有般奴就預小組出局啦
連Ramos呢件垃圾都要揀,就知其實冇得揀
簡些路,般狗
人哋世界盃淘汰賽3G

某君5屆世界盃淘汰賽0G0A

廢?邊個廢啲
阿朗外圍賽入9球
咪撚為反而反啦7頭
個拉莫斯係psg廢到戇鳩
1人1個唔使爭
睇住班友而反真係
個隻拉膠今季係巴黎廢到西咁
反朗狗唔係問題 但捧條垃圾嚟踩朗狗就真係
家陣踢國家隊
拎聯賽黎講 c朗以前聯賽踢到曉飛 國家隊咪收皮
家陣係沙地聯都踢唔掂 咪一樣入選

拉莫斯唷國家隊有幾廢呀 好似某君咁對列支敦士氣敦刷數據就叻?
祖達踢國家隊廢到咩咁
一個佢一個B華 返到國家隊廢左一半武功
歐國盃外圍賽阿朗入9球
歐國史上入球最多球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞