[Hansi Flick Please Come Back] Hansi Flick教教會歌詞討論區壹

161 回覆
3 Like 0 Dislike
HANSI FLICK PLEASE COME BACK

So I say Hansi Flick, 只有費恆久不枯
生活在拜狗裡 費蛇從未給沾污
唔好害我地啲拜狗啦

好心啦 死杜狗
有乜辛苦
日日亂咁換人 亂咁換人
我哋要護心丸

好心啦 死杜狗
天生諗樣
日日爭取失冠 爭取失冠
又破壞拜狗

換簡尼 換簡尼(換)
用韓仔 用韓仔(用)
唔用哥 唔用哥(唔用)
死杜狗 搞爛哂我隊波

呀 死杜狗
又唔進攻 又唔識守

呀 死杜狗
點解可以換Harry 害到佢無冠

呀 我睇波俾杜曹狗激親
全Po拜狗都喊

呀 死杜狗
我無罪㗎 點解要搞我呢

杜狗係我哋仇人 杜狗日日鬧事
杜狗破壞歐聯冠軍 杜狗破壞德甲連勝
Hansi Flick Please Fast Come Back Hansi Flick We Need You
Hansi Flick德甲冠軍 Hansi Flick歐聯冠軍
(歐聯冠軍 歐聯冠軍)
若你發覺我時常傻癡癡
望著費半醉半癡不懂說話等你示意
強帖留名
相信就係樓主個仆街唱衰哂
搞到而家都未請得返Flick
成班白佬
呢個po只係想吹奏Flick
其他嘢唔好多講
我要純純正正咁Flick
有咁Flick得咁Flick
好心痛
除了Hansi一切都美好
拿蛇換上杜曹仍有墳
除了沙比總有某些 Scouting可以做

殘廢烏帕令人學成 RB中堅水貨
賣香腸鳩噏恐怖
尼高高華日子都不算糟
Harry去彌補 難逃那金狗
修修補補亂世中 一起蒼老
上面有人問我地拜狗同Hansi Flick係咩關係 我地係一個互相支持既朋友,但唔係普通既友誼 可能我地唔真正認識了解對方,但係我地永遠都會o係對方心中佔據一個無可取替既位置 即使到某日Hansi Flick已經全部退哂休,唔教波,我地都會祝福佢,守護佢 反之亦然,我地永遠都係對方既天使,最純潔既守護天使 而對於我黎講,佢地更加係夜空之中明亮既星光,劃破漆黑一片既夜空,照亮整片大地,令我既人生充滿意義(可能你地覺得誇張左,但係我就係諗到呢d野),最後,如果你問我點解中意Hansi Flick,我只可以答你,因為佢係Hansi Flick。

I Miss You Hansi Flick 這份愛 太神奇
真心來融化費 漢尼斯勉強假裝愛理不理
我只想保護費 發誓要 你回歸
不必刻意 無需構思
誠誠懇懇祈求費蛇知道 期望會成就教拜的雙數
遇見費 往往以為找到 又化作撲朔的甘賓尼
緣份似 迷了路

樓主真心有撚病
Hansi Flick Flick Flick 我信咗耶穌
你問我點解係咁喺度費費費 我敬拜Flick
日又吠夜又吠 香腸佬廢噏
佢閪到 甘賓尼麥長青施丹亂鳩搵
Hansi Flick又上演 令人懷念
六冠笑聲依然 德盃起耳邊
來對費掛牽 來與ily見面
大家快樂 始終不變
召喚到
Hansi I want you 你竟不知
施丹公司法蘭 會恨恨將我激死
像個小影迷 要你的簽字
望著場邊TT 頂級德國戲子
Hansi Flick, Flick, Flick 贏六冠又要欄街
拜狗 yo, yo, yo 唔請費蛇冇陰功
高層high, high, high 我同你地講嘢氣都嘥
Hansi Flick, Flick, Flick, 吖 唔請費蛇正仆街!
整MV再email倡議send俾漢?
費仁幫榮譽會員以下
1. PhilippLahm
2. S.Rudy
3. 劉祖廸
4. HansiFlick
5. 泥菩薩探肛
Hey Flick, please come back.
Come to 拜仁 and make it better.
Remember to let Flick into our heart,
Then you can start to make it better.
好.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞