新加坡航空客機遇強氣流 迫降泰國機場 至少 2 死 30 傷

17 回覆
0 Like 1 Dislike

新加坡航空回應事件。

客機迫降泰國機場後,有大批救護車到場。(網上相片)

網民上載的相片顯示,機艙內的食物散落一地。(網上相片)

有工作人員設立臨時工作站。(網上相片)

綜合傳媒報道,新加坡航空一架客機(航班編號SQ321),今日當地時間下午 3 時 45 分緊急迫降泰國曼谷蘇凡納布米機場,至少 2 死 30 人受傷......

原文:https://hk.news.yahoo.com/%E6%96%B0%E5%8A%A0%E5%9D%A1%E8%88%AA%E7%A9%BA%E5%AE%A2%E6%A9%9F%E9%81%87%E5%BC%B7%E6%B0%A3%E6%B5%81-%E8%BF%AB%E9%99%8D%E6%B3%B0%E5%9C%8B%E6%A9%9F%E5%A0%B4-%E8%87%B3%E5%B0%91-1-%E6%AD%BB-30-%E5%82%B7%EF%B8%B1yahoo-103257527.html?feature.socialseeding=social
嘩好恐怖,如果我有機會去旅行,我諗全程安全帶
香港又贏猩加Poor
基本上除左去屙尿 全程都扣返安全帶
高空驚魂
黐撚線,坐個飛機都可以搞到咁恐怖。
班乘客真係多得新加坡航空公司唔少
想問呢個係咪連登新trend 黎
勁多留言咩美麗新加坡 問人迷坡撚去左邊
明明都唔知關咩事

所有航班要取消飛機餐 每人派一支水一舊麵包
張毯咁似拑住個人對腳嘅
如果香港咪又係美麗新香港收皮啦懶係公道伯
美麗新加坡
有冇咁易死呀,嚇死?
因為真係
反駁隊等咗好耐
見到有機咪即刻想揾位入囉
垃圾,如果係中國香港航空一定唔會死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞