[Danke Kroos]皇家馬德里球迷吹水區(396)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
撚有錢呀
仲要肯打後備
Endrick咪後備囉
要多個後備做乜
摩卻正選吧!
戇尻
冇一個係中鋒料
等歐國盃/美洲盃 再入貨
點解冇含
拉唔該
漏咗 我屌
比數10:0 可以一試
Kroos對boots 要成2000幾蚊港紙
想買件卻了
邊間教會
牙朗始終係真皇
有冇翻譯
佢地以前係鄰居黎
我仲諗住可以睇到卻捧歐聯第16冠
希望卻今年可以贏金球獎
摩突然肯座低傾renew
應該一早知卻會退
利物浦領隊高普離隊之後,中場阿歷斯麥亞里士打亦可能步佢後塵,根據阿根廷媒體《DSports Radio 103.1 FM》爆料,皇馬計劃斥資6,000萬鎊(約5.9億港元)直接買斷呢位25歲阿根廷國腳。

據悉皇馬考慮到卻奧斯已決定今夏掛靴,至於莫迪歷年紀大,就算留隊,恐怕身體條件都難以應付下季頻密賽程,加上今季頻頻出現傷兵,會方吸取教訓之後,計劃今夏簽入中場,並睇中阿歷斯麥亞里士打。

阿歷斯麥亞里士打上年夏天以5,200萬鎊(約5.15億港元)轉會費由白禮頓加盟利物浦,為紅軍各項賽事上陣45場,射入6球及7次助攻,包括英超上陣32場入4球及5次助攻,平均每場有3次搶截,踢法攻守兼備。

原文網址:皇馬出手夠狠 想直接買斷麥亞里士打 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20240521/mobile/bkn-20240521200300895-0521_00882_001.html
其實含同vvd都係萬能插
不過vvd擅長位置偏右同後啲
中場中 右中場 右閘 右翼
含就偏左同前啲
左中場 攻中 box to box false9

雲加同曹就主要防中 中場中
但後防缺人果陣都屈住要踢中堅左閘

將含直接拉後踢卻個位唔知work唔work
我覺得佢控場會係似摩迪多過卻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞