美國學者:人猩混種「猩猩人」曾成功誕生

123 回覆
9 Like 171 Dislike
nigga咪係囉
因為老闆入房第一句

What the fuck is that????????
科學家們利用不具名男性捐出的精子

敎授: 我朋友

係咁架喎
你下下做人咁真
唔會為你帶黎啲咩
分分鐘根本無殺
只係對外咁講等啲人唔好再理
師兄點知, 井多d
皇馬果件雲尼咪係
大大個黑人種咪就係囉,扮乜新發現
有時道德價值都唔淨係用有同冇黎衡量嘅
講就講安樂死 其實已經有隊猩人大軍係地底住緊 隨時反攻人類
科學家們利用不具名男性捐出的精子

點睇都係班科學家自己啲精子
planet of apes
因為人類會基於好奇心,來回道德底線,咁來回期間就會有好多野做咗。
有講出黎都算係咁啦,好多成功既科技,發現都有唔少來自呢啲實驗,唔係話認同,但又唔會否認帶來既影響。
但係反問人地點解知道不可為而為之,咁其實想點?道歉?坐監?反而想知道你期望會有d咩答案?
試問全世界有幾多人會好似你咁,諗完唔道德,就唔做?
道德呢樣野咁多年黎一直不斷演化緊,有絕對答案咩?
最緊要錯咗要認,認咗要改姐
你話佢認咗德道問題,之後又偷偷地混種再道德殺就假姐。
但又唔係同一班人。
果個年代道德唔啱唔犯法
做研究玩人體鍊成冇乜影響自己既後果
好多人都做埋啲奇奇怪怪實驗去探索新知識
科學先進步得咁快
以為舞台劇個力架朱麗葉就係
因為安樂死佢係冇人想照顧佢,道德問題只係藉口
佢都學人玩女拳?
教授: trust me bro
Mr. I just want to play football
人類有 23 對染色體,猩猩之類就有 24 對,人類精子同猩猩卵子點樣結合到?

除非你將人類第 2 號染色體一分為二,或者將猩猩第 2A 同 2B 染色體合二為一(人類係演化過程中,2A 同 2B 融合成 2 ,因此少一對染色體。研究發現融合並冇令基因遺失)。1920 年代莫講話冇呢啲基因技術,當時染色體帶遺傳訊息嘅理論都仲係啱啱開始,連人類染色體數目都數錯成 24 對,試問點可能做到人猩混種?
染色體唔同點match
唔好話猩猩
人同人之間唔同深色體已經溝唔埋
科學家有時真係痴9線
即刻諗起呢幅圖
張相隻猩猩個表情有種講唔出嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞