[BUNNIES] NewJeans討論區(93) - CB最後倒數 ! How Sweet 5月24號推出 !

1001 回覆
19 Like 10 Dislike
講真 如果佢係fearnot 佢應該更加明白
佢咁講惠仁扮傷唔俾佢 驚佢亂講嘢
同啲人講恩採扮病同啲男idol爆房有咩分別
其實車汪同真不嬲都唔太差
本身鍾意車真 上次專都有買
呢排見啲feanot cm就嚟敗晒我對佢地好感
佢哋覺得佢哋性格唔鮮明 5個人一樣樣
唔去了解過又點知佢地個人特色呢 不過又老實講 團綜/綜藝係易吸飯嘅途徑,但無奈地新牛綜藝少到 我唔知ador依個係咩策略
每次呢啲起哄post都係咁㗎啦
唔想班女咁辛苦掛
呢啲人唔識將心比心 最後只會自食其果
其實唔駛咁上心
每隊團都有呢啲粉/有啲人係乜都踩,你控制唔到
之前點估到有人會講:一早都話咗nj d歌唔好聽
然後另一個又同意和應
講完好似有優越感咁
好唔好聽靚唔唔靚好唔好睇
呢啲咁主觀嘅嘢係唔會有結論
人哋搵到地方圍爐,同佢嘈嚟係冇意思
支持自己果隊之外,點解唔可以欣賞埋其他團
一定要踩
我都想繼續睇nj
我都有睇其他團,但如果講到最能打動我嘅都係新牛,只係咁多
我自己都有睇下LS,車車葉cfu好靚,允真似hanni咁勁多搞笑meme

我唔介意公海啲人點講新牛,講真冇一隊係完全0haters,甚至佢地話抄襲,show啲有力證據出黎我唔介意佢地講,個啲剪剪貼貼看圖說故事真係睇黎都嘥氣得啖笑

唯獨佢咁樣講仁我先燥,你地可以話新牛唱歌唔好聽跳舞唔好睇個人冇特色,但唔好侮辱咗妹豬們人格,呢個係基本底線
唔好將一粒老鼠屎當哂全部人先, 條友好日都唔留個cm
隔離好多兩邊都鐘意, 至少我近幾個po 都唔見有邊個踩NJ
除咗尋晚話冇特色條友, 淨係識肥兔, 明明仲有飛天小女警
睇多啲佢哋yt 啲片其實就好明顯
啱 咁樣去話個小朋友
佢腳傷已經唔開心 仲要俾啲人咁去誤解佢
啲人 人前人後兩個樣嚟
當年blackpink玩飢餓式行銷個陣都有上下綜藝,新牛出道差唔多兩年上過嘅節目真係一隻手數得晒
拍綜藝其實好辛苦
同埋佢哋啲期 我諗相對上係難夾?
成日無啦啦又飛幾日

商業角度嚟講 拍綜藝係燒錢
唔拍都正常
今時今日靠自家channel 唔係唔得, 但真係要出密啲
同換換個PD, 有啲真係幾悶
我都覺所以人哋拍綜藝出街玩
新牛拍綜藝係撚手工
睇佢地live鳩下鳩下仲過癮
只係真唔係咁多人識欣賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞