點解六合彩咁多年只係加個一次

15 回覆
1 Like 3 Dislike
個底由500萬加到800萬。
點解唔增強難度中左可以幾億,而家下下800萬真係垃圾
當年好似係加多咗數碼球所以先加獎金
以前5蚊一注
幾百萬買間靚啲大啲嘅屋都買唔到
六合彩加入新玩法 馬會持開放態度
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20240520/bkn-20240520163910481-0520_00822_001.html
新增個特別號碼玩法,大陸人湧落來買,馬會發大財了
以前兩蚊一注
講緊500萬變800萬
個每注金額由5變10蚊
根本加個六合彩大細已經多左好多人賭

175做中位數
好多玩法,估單個位置嘅號碼,號碼波色,單雙,生肖...
買一個號碼中一個,兩個中兩個,或者曾經轟動一時嘅 "港版三中三"
又可以試下估唔中都有錢收,估5個號碼攪唔出....全部都係概率問題
其實馬會嗮左好多機會,玩法太單一,疫情前,大陸同埋台灣好多人玩地下六合彩
可惜,個排馬會停咗攪珠,d人轉咗玩其他,慢慢冷卻,六合彩風光不再,
如果肯開放多d玩法,起碼係官方正規機構,有保證,唔驚中咗會走數,
肯定多左好多人玩,再加上網上投注,更加方便其他地區人士,
澳門都可以收皮
直接被人搶走200萬
你噏乜柒
強烈建議加恒指單雙
外邊一早有啦,馬會唔使諗玩法,直接照抄就得。
呢啲真係做大世界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞