拜仁搵教練搵到去水晶宮 但再食檸檬

25 回覆
9 Like 0 Dislike
拜仁搵教練搵到去水晶宮 但再食檸檬

拜仁慕尼黑尋找新主帥不斷碰壁,最新一位人選係水晶宮奧地利籍領隊格拉斯拿,佢今年初接手水晶宮之後,球隊表現脫胎換骨,吸引拜仁注意,不過格拉斯拿會繼續留喺水晶宮,唔會離隊。

《德國天空體育》報道,拜仁睇中49歲嘅格拉斯拿,皆因呢位奧地利教頭有執教德甲經驗,曾擔任禾夫斯堡同法蘭克福主帥,21至22年協助法蘭克福奪得歐霸盃冠軍,因此有意聘請呢位少帥接掌拜仁教鞭。

格拉斯拿上季離開法蘭克福,休息半季,今年2月接手執教水晶宮,雖然英超有「榜尾3寶」墊底,一路唔使驚降班,但水晶宮喺佢改造下近期大爆發,包括上月中作客擊敗利物浦,終結紅軍晏菲路球場29場不敗紀錄,最近又大炒曼聯4蛋,近6場5勝1和走勢強勁,吸引拜仁注意。

據報格拉斯拿無意離隊,繼續執教水晶宮,亦即拜仁再被拒絕。拜仁自宣布杜曹季尾離隊後,尋覓新帥處處解礁,先後有沙比阿朗素、拿高斯文、蘭歷克、施丹、哥迪奧拿等5位名帥請拜仁食檸檬,格拉斯拿係第6個。
無人肯去

唔炒杜,杜:再見
沙比:不了
費力克:不了
拿高士文:不了
格拉斯拿:不了

好似坦蛇都話過不了
大熱係kompany
去荷甲搵啦
搵雲尼阿里算啦
高普啦
班名宿高層咁多嘴 自己教啦
拜仁自宣布杜曹季尾離隊後,尋覓新帥處處解礁,先後有沙比阿朗素、拿高斯文、蘭歷克、施丹、哥迪奧拿等5位名帥請拜仁食檸檬,格拉斯拿係第6個。

搵返哥帥
搵干地囉
拜狗個教練位仲難做過特首
邊個唔聽果班老屎忽話就炒 邊個敢黎
劇本都係go pro啦,一早講明話要走都知乜事
唔搵Kahn, Lahm呢d明叔試下?
屌帥啦
特首難做啲
摩佬最好
特首唔會比人炒 奶得舒服就得
Kahn: 做CEO做1 pat屎俾人炒咗
lahm 出晒名同堆名宿唔岩
雲爺爺啱啱宣布退休
算唔算請拜仁食多次檸檬?
肥普啦,啱啱失業
請緊
唔炒杜,杜:再見
沙比:不了
費力克:不了
拿高士文:不了
格拉斯拿:不了
坦蛇:不了(好似有問過)
Rangnick: 不了

請返德國佬啦
起碼管理層同教練嘈交 d粗口貼地d
是但搵個得啦
得班大佬自由發揮
做個傀儡 最多plan下weekend 去邊度happy
蘇斯克查上啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞