(圖) JW舊愛爆料!「樣唔緊要,最重要係億萬富翁」 JW遭舊愛暗吋貪錢戀闊少

110 回覆
90 Like 3 Dislike
王灝兒(JW)入行6年緋聞不多,最近爆出與市值12億的卓悅太子爺Tarzan Ip拍拖,繼有讀者報料指Tarzan為人風流兼愛炫富,JW亦被指為錢飛起拍拖兩年的Mark Ngai。Mark則在社交網借用《美女與野獸》圖片貼文,矛頭直指JW。不過,本報獲悉JW與Mark兩年前已分手,被屈為錢移情,JW昨說:「唔回應喇!總之識我嘅人都知我係點!」

歌手JW去年12月被爆有位拍拖兩年、外公是關之琳前夫王國旌的男友Mark Ngai,惟JW一直未有承認戀情,除希望低調處理感情事外,原來還有另一個原因,就是她與Mark早已分手,但再見亦是朋友,二人不時相約大班共同朋友聚會,兩個月前JW開騷,Mark更落力在社交網助她宣傳,儼如男主人。

惟近日JW與闊少Tarzan戀情曝光後,Mark曾在Instagram貼文:「唔應該對放棄你嘅人感到傷心!」然後又說:「雖然喺『你』面前,我不值一文,但將來有一日,『你』會明白,我對其他人會變得冇價。」Mark更轉貼《美女與野獸》的圖片,並有一段英文留言,意思是:「《美女與野獸》呢個故事,教曉我哋一樣嘢,就係無論你個樣係點,唔重要,最重要你係億萬富翁!」似暗寸有人貪錢戀闊少!

不過,Mark前晚將所有相關貼文刪除,包括JW與Tarzan拍拖消息曝光當日,他在facebook寫:「得啦!朋友,夠啦,唔需要再話我知佢變咗,同埋傳關於佢嘅嘢畀我睇,我已經知道啦!」至於被指為錢移情,JW昨在電話中坦言不想再回應感情事:「多謝大家嘅關心,但我真係唔想再講喇。」然後再說:「唔回應喇,總之識我嘅人都知我係點!」
美女?
野獸與野獸下話
Mark 依家係咪好開心
唔戀闊少唔通戀金鐘m記仔咩
有位拍拖兩年、外公是關之琳前夫王國旌的男友Mark Ngai

呢句睇左好耐
up
人之常情
好似依家自知人地鍾意你d 錢咁
入行6年
第一句已經錯
up
up
佢不如好似何太咁
溝街市隱形富豪仲好啦
邊忽美,我都諗唔明
風流愛炫富但揀jw
起碼林囊先有得炫
up
《美女與野獸》呢個故事,教曉我哋一樣嘢,就係無論你個樣係點,唔重要,最重要你係億萬富翁!

Mark哥ho ball
up
姐係點 王國旌男友? 佢搞gay?
投資失敗
愛因斯坦都睇唔明
佢唔係一出黎已經係整容樣?
佢咁嘅樣都已經係整左?
睇清楚篇嘢幾時出先
啱啱先同卓悅太子爺拍拖
Mark識玩
引用9gag 啲meme圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞