【亞仙奴】阿仙奴23-24求饒和好討論區MMMCLXXXVIII

1001 回覆
8 Like 129 Dislike
依加好火
我個冷氣壞左啊
獲加 迪亞斯 旦治 艾基 石頭 面具

6個入面 得旦治面具 係無乜傷病
其他幾個斷斷續續都停左唔小時間啦 史東斯直頭重傷添
拿 我無搵數據同你數mins
但你講富都叫多傷 我諗我都唔洗搵

我地影包白都接近全季健康 又點唔夠用法?

奇 咪同Rico Lewis 互抵囉 打強隊都係唔夠班架啦

講到尾 達唔敢收起影包白者 你咪睇落唔夠人換囉

講真,傷病無得講 利本身夠人都傷到用哂青年軍

但你唔可以預幾個人會傷成季而買定多幾個人未麻

條數計唔店架

你想避免呢樣野 唔係單單買多幾個人

而係將d傷患馬賣走換血
前場多到
無派飯佬
似擺2個8號打433
可以睇飯單6
後場廢到
冇kp 神軒
反修又柒
個Adam Wharton咩水平
係左閘廢姐
獲加世界top3右閘啦
中堅都唔差
飯應該踢哂 SAKA 唔知
藍仲有得入camp
似係saka啦
南閘智商太低唔識用foden
記者: Have you spoken to Ben White?
南閘: No. As far as we know, he is not available for us.

今年表現foden, palmer都排先過saka啦
saka打左閘算啦
我地買佢踢6號?
乜撚嘢麥堅
對唔字各位波台手足
你覺得富叫唔多傷既,咁大家睇法真係好唔同

富對上年加埋走左16場(source : Google 第一個result transfer market個網),今年走左13場

你印象中重傷既Stones , 上年走13今年走12少過你覺得唔多傷既富

然後你講個啲斷斷續續傷唔少既:
Walker 上年走12場 今年走5場
Dias 上年走7,今年佢無寫有,咁計住0先
Ake 上年走9,今年走4
飯單6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞