發唔發現依家成條街都係呢部車?

91 回覆
21 Like 288 Dislike
Siu4 係都同佛比啦
個車頭好樣衰
呢部係MIFA7
而家成街都係嘅係MIFA9
遲d MIFA7 應該都會
不如你睇吓有無其他有趟門嘅7人電動車先
根本唔係價錢問題,而係有無選擇嘅問題
一係就大陸車,一係就貨van
如果alphard vellfire改款做電動車賣到1球
咪又係大把人衝去買
香港幾時有MIFA 7?就算係大陸街頭,呢架車都唔係好常見
會爆炸梗係冇對手,有都炸死晒
買唔起又搶唔到LM 350h咪要買呢部
電7人車無對手wo,個樣簡簡單單還好啦
你up錯 M3 圖喎
如果有同價位日本牌子 d 人都唔會出呢架啦
而家冇得揀
你路面上見得多係因為有班中資/愛國機構一批批咁買..好似東華三院個批車不停咁行所以會觀感上好似好多人買..架野行得300又好鳩多停車場泊唔到呢堆人柒左係唔會上網開post同你講有陣時要預時間比司機返停車場叉電
1768mm 高入唔到停車場?
新世界停完你開唔開門..舊恒大你得露天個幾個位停完唔阻人..夏慤花園停完你對面出唔到入唔到比人屌你如果識個渣mifa9既司機問問佢就明
你咁講其他七人車都係一樣啫
係勁多,連地盤公司都轉左呢款
的士車
比較緊坐到7個人嘅電車 你有乜高見呀
5+2 SUV點同真7座MPV比
歐美唔太玩MPV,日本唔太玩電車,淨返韓國唔知點解唔做呢個market
成舊棺材咁
柒到核爆
香港車位標準係五米長aphard係上限..未計你泊入去係要位扭..未計你冇可能零距離貼牆..未計港島大部份以前起落無5米

你唔好以為呢啲係司機嘅事唔關老細事..停車場停唔到老細要行落街日曬雨淋咁上車..唔好彩上黎比鄰居投訴部車頂住

你去望一次舊山頂道干德道麥當勞道呢d停車場就會明..唔信我都無法..呢d舊唐樓車位好多仲係1.6/1.7米闊4米幾長

係因為慳皮啊,公司七人車慳成本首選
叉電平
牌費屌打佛
一間公司有2-3部條數好com計
暫時係,不過BYD嚟近9月會有部類似大霸王 7人電車.
九龍灣show room有一部用布遮住唔俾睇.
去行轉山頂就知真係多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞