陶傑馮智政被逼表態令人聯想到達哥當日

16 回覆
2 Like 19 Dislike
達哥當時冇講六四
冇呼籲參加咩抗議集會
就俾班老千型youtuber道德高地批判一番捧打落水狗
搞到達哥忍唔住駁嘴關公爆咗搞到達朝滅亡已成真
今次又係老千型youtuber逼表態
如果仲上當就會發生再一次對唔住達哥
事實上達哥有關注件事又有份罷工有貼新聞
事實上陶傑馮智政都表明基本證據係侵權方唔著
但啲老千型youtuber繼續死咬唔放
如果再次上當就會製造另一次達朝滅亡慘案
都係焚總齋炒花生 com撈d
老千型youtuber好撈啲,踩低人又有油水賺,日新踩西多嗰類已經見唔少,道理喺西多度但日新人多立場正就玩到唔需要再講道理
你哋班YouTuber kol 靠吹水搵食
你家下驚得罪劉鈿良就話要有不表態既自由
咁你就唔好成日屌藍絲乜乜柒柒啦
才子同金毛肥仔平亂有功,成功壓制班藍屍抹黑國父
又唔係關國安法事
呢樣唔講、個樣又唔講
課金比你托咩?
林炳達條仆街賺支那錢賺到笑啦
羅冠聰呢屌你老母
明明大家不嬲都知佢哋講國際嘢多,冇新聞先討論民生議題,侵權又唔係民生又唔係國際,同期主講英國間諜案有咩問題
又想洗白
散水狗有咩白唔白,正如達哥當年淘寶廣告代理大陸遊戲,但都唔應該用對方冇表態嚟攻擊
佢哋兩個其實評論咗好多,但一直聲稱唔會評論扮中立

光明頂第一次聽佢哋講依單,之後又見到堅離地政經抽一段時間道歉
咁多個kol , 我只支持羅冠聰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞