ASUS Zenfone 11 好唔好用?

57 回覆
7 Like 9 Dislike
3.5 + APTX LL/LDAC 好似無選擇喇
淘寶Devilcase
用左年幾ZF9 無穿無爛 如果接受到大機 我唔會揀ZF11
買舊一兩代嘅pixel仲好
粒u好似太廢
華碩手機今年採取提早發表策略,1月即推出ROG Phone 8系列,Zenfone 11 Ultra也在3月報到,Zenfone 11 Ultra更做出重大改變,捨棄前兩代的小尺寸定位,換上6.78吋螢幕。根據全台最新出爐的銷量市佔數據,華碩在4月成功擠下Google,躍升第7大手機品牌。
個個都話變大唔買
事實上就係變大先好賣
細機根本無市場
依家大部份人娛樂係哂手機
不過依家SAMSUNG S24U 512仲平過 Z11U, 點會買ASUS
we are in rotation rk the

b

the

ok xyt

a o
i[i][/i f
邊度有平?
數碼通特選客戶
中移動客戶都有優惠, 上台價仲平D
三叔無得用aptx勁狗西
唔係一早妥協買泡菜機
客戶價同上台價...csl 客戶價都係69xx同74xx
Btw 兇宅而家zenfone 11 ultra好似平咗
買三星s24啦
Z11U 512 THE CLUB 最平都 7898呀
數碼通 S24U512都係7998
無咩拍片需求又唔洗影遠野, 最後買左 SAMSUNG S24+ 512 $6498
6500買到新款U +512旗艦機, 真係難得
SONY 上代都賣緊6698
太柒,不了
有LDAC, 有APTX , 無LL 無HD
Zen 5 用左3年跌爆玻璃做後備機直到而家應該有7年,仲好正常(除左玻璃)
補充:不過我會選PIXEL 唔會再買華碩
雖然換咗電話,我部6仲長期著緊無穿無爛
pixel 換返 台積電代工 就轉返pixel
唔係s24u勁d咩, 全方位。
啱啱買咗11,明明冇set鬧鐘但係部機會自動開機,有冇巴打知原因?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞